Social

#depozit vopsea #incendiu lumina #incendiu constanta #constanta #pompieri #incendiu

Incendiu devastator la Constanta! Pompierii se lupta cu flacarile VIDEO

Un incendiu de proportii a izbucnit azi, la un depozit de vopsele din comuna constanteana Lumina. Sase autospeciale cu apa si spuma se afla la fata locului, pompierii luptandu-se sa tina ncendiul sub control.

 

Potrivit stirileprotv.ro, la fata locului se afla si o autospeciala de cercetare CBRN, destinata interventiei in cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice si radiologice si pentru decontaminarea personalului de interventie si a celui afectat.

Se pare ca la fata locului se afla si trei ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta. Intreaga zona este securizata, iar accesul limitat. Potrivit unor martori, din incinta depozitului au fost auzite mai multe explozii. Reprezentantii ISU Dobrogea au confirmat deflagratiile, dar spun ca nu sunt victime, scrie libertatea.ro.

Potrivit primelor informatii, flacarile au izbucnit intr-un container cu vopsea, apartinand unui depozit de vopsele. In momentul de fata, pompierii se lupta sa tina incendiul sub control.

Sursa foto: huff.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea