Social

#defectiune metrou #circulatie metrou #greva metrou #metrorex

Zi grea pentru bucuresteni! Greva si defectiune la metrou!

Astazi, bucurestenii care au circulat cu metroul au trebuit sa dea dovada de rabdare! Miercuri, s-a anuntat o greva de avertisment la metro, intre orele 10.00 si 12.00, si, in plus, la statia la Obor, metroul s-a oprit din cauza unei defectiuni si a ramas blocat.

Miercuri dimineata, calatorii care au circulat dinspre Dristor spre statia Victorieiau fost anuntati, prin statiile radio de la metrou, ca se circula ingreunat pe toate magistralele, din motive tehnice.

Reprezentantii Metrorex au declarat, pentru News.ro, ca o garnitura de metrou s-a defectat, iar calatorii au fost coborati in statia Bucur Obor. Circulatia a fost oprita intre Dristor si Gara de Nord pana cand garnitura de metrou cu probleme tehnice a fost retrasa de pe linie.

Reprezentantii Metrorex au precizat ca aproximativ 500 de angajati sunt in greva de avertisment, nemultumiti de faptul ca cei din conducerea societatii Alstom nu au dat curs solicitarii lor de a semna un nou Contract colectiv de munca in care sa fie prevazuta o majorare cu opt la suta a salariilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea