Social

# autocat jurnalisti #rio 2016 #jocurile olimpice de vara # jocurile olimpice de la rio #olimpiada rio #gloante #atac #pietre

Un autocar ce transporta jurnalisti la Jocurile Olimpice de la Rio, atacat cu pietre si gloante

Un autocar ce transporta jurnalisti acreditati la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost atacat marti seara cu gloante si pietre. In urma atacurilor doua dintre geamurile autocarului s-au spart. Autoritatile braziliene au deschis o ancheta pentru a afla cine sunt atacatorii.

Atacul produs in jurul orei locale 20:00, s-a produs in apropierea favelei "Cidade de Deus", cunoscuta drept una dintre cele mai violente din Rio, care se afla intre centrul olimpic de la Deodoro si centrul media din cadrul Parcului Olimpic de la Barra, potrivit libertatea.ro.

Incidentul a avut loc la patru zile dupa ce un glont ratacit a strapuns acoperisul unei cladiri care gazduia o sala de presa in nordul orasului. Pana in prezent, mai multi sportivi, spectatori si ziaristi au fost victimele furturilor si agresiunilor, inca de la debutul competitiei.

"Am auzit zgomote pe partea dreapta a autobuzului, doua ferestre s-au spart. Un jurnalist din Belarus a fost ranit la mana de cioburi", a declarat Gaston Sainz, jurnalist al cotidianului argentinian La Nacion. "Nu stim daca erau gloante sau pietre". "Ne-am aruncat la pamant si dupa doi kilometri a ajuns politia si am fost escortati pana la centrul media al Jocurilor", a adaugat el, potrivit mediafax.ro.

Sursa foto: ndtv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea