Social

#noi zile libere #zile libere #zile libere legale # zile libere romani

Inca o zi libera pentru romani! Vom avea liber pentru a impodobi bradul de Craciun

Romanii ar putea avea o zi libera pentru impodobitul bradului de Craciun. Ideea apartine unui deputat USR

 

Se anunta inca o zi libera pentru romani. Pe masa parlamentarilor exista insa mai multe proiecte legislative care asteapta validarea.

Deputatul USR Lazar Ion Marian a propus ca romanii sa aiba o zi libera pentru impodobitul bradului. Daa legea se aproba, romanii vor avea, incepand din acest an, o zi libera in ajunul Craciunului. Propunerea a fost data pentru ca romanii sa se poata bucura de impodobitul bradului in familie, de cadouri si de pregatitul bucatelor pentru masa festiva. 

Zile libere pentru cei care voteaza

Un alt proiect de lege prevede ca romanii care merg la vot, indiferent de tipul alegerilor, sa beneficieze de o zi libera de la stat. Potrivit legii, in cazul alegerilor cu doua tururi de scrutin, angajatii trebuie sa mearga sa voteze in ambele zile de vot pentru a putea profita de liber. 

Daca acest proiect va fi aprobat, in 2024 romanii vor putea avea patru zile libere deoarece atunci vor avea loc alegerile locale, parlamentare, prezidentiale si europarlamentare, potrivit antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea