Social

#ninsori #vremea #starea vremii #meteo #ger

Alerta meteo! Temperaturile scad brusc! Ger si ninsori in urmatoarele zile

Meteorologii au anuntat un nou val de aer polar care patrunde in Romania in urmatoarele zile. Vremea se raceste brusc si vin ninsorile, iar in zonele sudice precipitatii sub forma de lapovita.

 

Vremea se va raci incepand de astazi, 31 ianuarie, afectand in special jumatatea de nord-vest a tarii. Cu toate acestea, valorile termice vor fi in continuare mai mari decat normalul perioadei.

Cerul va fi innorat la munte si in nord, precum si in nord-vest, unde sunt asteptate ninsori slabe. Incepand cu orele amiezii, norii se vor extinde treptat, acoperind cea mai mare parte a tarii. Se vor semnala precipitatii doar pe arii restranse, in special in centrul si sud-estul tarii.

Vantul va continua sa sufle puternic in prima parte a intervalului in zona montana inalta, cu rafale de peste 90-110 km/h spulberand zapada. In restul teritoriului, vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale. Temperaturile maxime se vor incadra intre minus 2 si 9 grade Celsius. 

In Bucuresti, vremea va fi mai calduroasa decat normalul perioadei. Cerul va fi mai mult senin cu unele innorari seara si noapte. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 7-8 grade Celsius. 

Marti, 1 februarie, cerul va fi mai mult innorat si sunt asteptate ninsori slabe in special in zonele montane si in nord-vestul tarii. In sud si sud-est, trecator vor fi precipitatii sub forma de lapovita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -8 si -2 grade Celsius, iar cele maxime intre 1 si 8 grade Celsius. 

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si sunt asteptate precipitatii sub forma de lapovita, in special in timpul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturrile minime se vor incadra intre -2 si 0 grade, iar maximele se vor situa in jurul valorii de 6 grade.

Miercuri, 2 februarie, cerul va mentine innorat si sunt asteptate ninsori slabe in zona montana, in vestul, nord-vestul si local in centrul teritoriului. In restul teritoriului se vor semnala, local, precipitateii sub forma de lapovita. Vantul va prezenta intensificari in zona montana inalta.   

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -9 si 1 grad Celsiu, iar cele maxime intre -3 si 6 grade Celsius. 

In Bucuresti, vremea se va raci usor, cerul va fi noros si se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita. Temperaturile minime vor fi incadrate intre -4 si -2 grade Celsius, iar cele maxime intre 3-4 grade celsius. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea