Social

Mihaela Mihai candideaza la Primaria Bucuresti din partea PNDC

Cantareata de muzica usoara Mihaela Mihai si-a lansat marti candidatura la Primaria Capitalei. Ea a intrat in cursa electorala din partea Partidului National Democrat Crestin, formatiune condusa de fostul conservator, Florin Anghel.

Numele real al Mihaelei Mihai este Mihaela Neagu, nume care va aparea si pe buletinele de vot deoarece Biroul Electoral Central a refuzat sa-i accepte numele de scena.

"Eu am acceptat sa imi depun candidatura, pentru ca, pe undeva, m-am implicat deja in politica de cand am revenit in tara, am facut diverse actiuni pentru colegii mei artisti, am facut o lege care le-a dat o pensie si care este pusa deja in aplicare si sunt foarte fericita pentru asta.

Cred ca experienta mea din cei 24 de ani traiti la Paris, timp in care am muncit in comunicare si pentru campanii electorale , dar si cu presa franceza si cu televiziunea franceza mi-au permis sa am o viziune justa asupra campaniei.

Fiecare proiect care se poate lansa prin primaria capitalei sunt decisa sa-l supun consultarilor publice astfel incat asta ne va permite sa reducem si din riscul de coruptie", a declarat Mihaela Mihai.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea