Social

#inchiriere #masini

Iata care sunt cele mai "sportive" optiuni din oferta unei companii de inchirieri masini

Pentru un om cu o viata activa, care traieste intr-un oras mare, detinerea unui singur tip de masina nu este niciodata suficienta. Preocuparile sale sunt diverse, astfel incat ar avea nevoie de cate un model de autoturism pentru fiecare dintre urmatoarele deplasari: la serviciu, cumparaturi si treburi diverse prin oras, onorarea invitatiei la un eveniment, excursii facute cu familia sau prietenii la munte, la mare sau chiar in strainatate.

 

Putine persoane isi permit sa cumpere atat o masina eleganta cu care sa impresioneze, cat si una incapatoare pentru deplasarile de grup si alta sport care sa le satisfaca gustul pentru viteza si aventura. Atunci, solutia este sa nu mai achizitioneze niciunul dintre aceste modele ci, in functie de nevoile din fiecare perioada, sa apeleze la serviciile companiei de inchirieri masini focusrent, spre exemplu. Astfel, intotdeauna vor conduce exact modelul visat si potrivit cu imprejurarile.

Masinile sport, mereu prezente in oferta unei firme de inchirieri masini

Desi este o adevarata placere sa le conduci, putine persoane cumpara modele coupé, din cauza ca devin incomode in momentul in care alaturi de sofer se afla mai mult de un singur pasager.

Insa, daca apelezi la serviciile unei companii de inchirieri masini cu prestigiu, poti sa savurezi calatoriile facute, de exemplu, cu un Mercedes GLC Coupé, masina cu caracteristici sport, prezentata de producatorul german sub sloganul „Toate tipurile de putere“. Modelul imbina caracteristicile unui SUV cu cele ale unui coupé clasic, pentru o experienta de condus deosebita. Designul impresionant este completat de multiple elemente de siguranta si confort, precum conceptul de operare si comanda vocala MBUX sau pachetul de asistenta la rulare.

O masina puternica, la al carei volan te poti bucura de viteze mari in conditii de siguranta deplina, este BMW X5. Ultimele modele sunt echipate cu cea mai noua tehnologie si pot ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 6 secunde. Toti iubitorii automobilelor de calitate vorbesc despre senzatia de putere pe care o experimenteaza de fiecare data cand urca la volanul unui astfel de model.

Toate tipurile de autoturisme din oferta unei companii de inchirieri masini

Cei care vor sa foloseasca un automobil inchiriat pentru una sau mai multe zile ori saptamani au la dispozitie o oferta cat se poate de bogata. Iata principalele categorii disponibile!

  • clasa Luxury cuprinde masini precum Audi A4, Volkswagen Touran sau Volkswagen Passat, precum si modele Mercedes Benz: A Klasse, C Klasse, E Klasse, GLA si GLC Coupé;
  • in clasa SUV si 4×4sunt disponibile modele precum Dacia Duster, Volkswagen Tiguan, BMW X5 sau Mercedes Benz GLE;
  • clasa Economy pune la dispozitia soferilor masini precum Dacia Logan, Ford Fiesta si Ford Focus, Volkswagen Golf, Skoda Octavia sau Opel Corsa cu cutie de viteze automata;
  • in oferta companiilor de inchirieri masini exista si microbuze de 8+1 locuri, precum VW Transporter, Mercedes Vito si Mercedes Benz V Klasse, ideale pentru deplasari in grup.

Vrei sa te simti asemenea unui pilot de raliuri sau de Formula 1? Alege modelul preferat din oferta unei companii de inchirieri masini si vei avea parte exact de satisfactia dorita!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea