Social

#politisti #hoti #pompieri

Hoti, scosi pe fereastra de pompieri

Politistii din Timisoara au scos doi hoti pe geam , ca sa nu strice usa unui apartament al carui proprietar era plecat. Ei i-au incatusat pe talhari si i-au coborat pe scara de incendiu a pompierilor, dupa ce au escaladat fereastra locuintei.

Locuitorii dintr-un bloc din zona Balcescu, din Timisoara au auzit ieri noapte zgomote in apartamentul unui vecin despre care stiau ca este plecat. S-au asigurat ca hotii sunt inca inauntru si au iesit afara, unde au oprit o masina de Politie care trecea prin zona.

Politistii au vazut ca una dintre ferestrele locuintei este deschisa, asa ca au escaladat zidul si au intrat in casa, acolo unde i-au retinut pe cei doi talhari. Tinerii, care tocmai isi pregatisera bagajele cu ce adunasera de prin casa, se pregateau sa plece, insa au parasit apartamentul tot pe geam, incatusati.

Potrivit Realitatea.net, ca sa nu sparga usa apartamentului, politistii au cerut ajutorul colegilor de la pompieri si au coborat impreuna cu hotii, pe o scara de incendiu urcata pana la fereastra apartamentului.

Cei doi tineri prinsi in casa, cu bagaje cu bunuri gata de a fi scoase din casa, nu au recunoscut insa ca au fost prinsi la furat. Dupa ce la apartament a fost chemata o ruda a proprietarilor, care a descoperit ca unul dintre hoti este nepotul victimelor, tinerii au spus ca nu au vrut sa fure ci doar ca au trecut prin zona, au observat geamul deschis si au intrat in casa, sa vada ce se intampla.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea