Social

#relaxare #coma #ierburi #planta

Un tanar din Iasi, in coma dupa ce a fumat plante de relaxare

Trei tineri din Iasi au ajuns la spital dupa ce au fumat ierburi cumparate de la un magazine specializat in plante de relaxare. Unul dintre ei a intrat in coma si nu si-a revenit inca.

Studentul de 19 ani a ajuns la spital cu ambulanta dupa ce a consumat substantele prihotrope. Prietenii sai, o fata si un baiat, au avut si ei nevoie de ingrijiri medicale, dar starea lor s-a stabilizat si au fost externati.

Medicii de la Spitalul de urgente din Iasi au explicat pentru Stirile ProTV ca acesta este cel mai grav caz din cei peste 100 de tineri care au fost internati pana acum dupa ce au consumat plante etnobotanice .

Ministerul Sanatatii asteapta Comisia Europeana

Proiectul de lege care interzice "producerea, importul, comercializarea, distribuirea, oferirea gratuita, transmiterea sau intermedierea" plantelor etnobotanice initiat de Ion Bazac nu a fost inca finalizat. 

Dupa o dezbatere publica, ordinul a disparut de pe site-ul Ministerului Sanatatii, odata cu plecarea lui Bazac din Guvern, iar reprezentantii institutiei ocolesc subiectul.

"Trebuie sa primim un aviz din partea Comisiei Europene, dar nu stiu mai multe despre aviz sau cand se va primi. E cert ca se asteapta acest aviz", a declarat un reprezentat al biroului mass-media din MS, citat de CityNews.ro.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea