Social

#gheorghe dinica #actor #boala #septicemie #spital

Gheorghe Dinica nu raspunde la tratament

Gheorghe Dinica ar putea fi bolnav de cancer iar acum starea lui este stabila. Medicii sunt in continuare rezervati cu privire la evolutia starii maestrului si incearca sa tina sub control infectia generalizata pe care acesta o are in organism. Dinica a fost internat joi seara la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce se simtise rau.

Ieri, actorul a suferit o operatie de traheotomie, pentru a-i facilita respiratia. In plus i-a fost administrat un tratament complex ce presupune si antibioterapie cu spectru larg si imunostimulare, dupa cum noteaza Realitatea.net.

"Pacientul a necesitat suport hemodinamic, ventilator si renal avand ca punct de plecare o bronhopneumonie cu proces pneumonic stang cu sepsis sever si determiarimultiorganice", se arata intr-un comunicat dat publicitatii duminica seara la ora 22.00 de biroul de presa al spitalului.

Potrivit medicilor, citati de Evenimentul Zilei, infectia s-a raspandit in tot corpul iar pacientul nu raspunde la tratament. Potrivit evz.ro, actorul sufera de mai multe afectiuni cronice, inclusiv de maladia Alzheimer, dar starea lui s-a agravat din cauza unei infectii severe (sepsis), care i-a atacat inima, plamanii si creierul.

Actorul se afla internat de joi seara la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, ca urmare a unei infectii generalizate ( septicemie ), a carei cauza nu este cunoscuta. El fusese internat anterior la Spitalul Elias iar medicii sunt de parere ca, de fapt, oboseala era o manifestare a septicemiei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea