Social

#kindred #investitii #romania

Grupul Kindred, prezent in Romania cu brandurile Vlad Cazino si Unibet: angajament ferm de promovare a Jocului Responsabil printr-un pachet complex de investitii

Intre 13 si 17 noiembrie este marcata la nivel european Saptamana Europeana a Jocurilor de noroc in Siguranta (European Safer Gambling Week), o ampla campanie anuala avand drept obiectiv cresterea gradului de constientizare a practicarii jocurilor de noroc sigure in Europa. Cu aceasta ocazie, Vlad Cazino si Unibet isi afirma contributia la indeplinirea angajamentului ambitios al grupului Kindred de a reduce la zero pe plan global in viitorul apropiat incasarile provenite de la jucatorii vulnerabili.

Initiativa “Impreuna spre 0” consta in finantarea unei serii de proiecte menite sa incurajeze o abordare responsabila a jocurilor de noroc in Romania. Aceste proiecte vor include programe de comunicare si publicitate, tehnologie si responsabilitate sociala corporativa.

Proiectele acopera mai multe paliere strategice:

  • Investitii in tehnologie – precum sistemul de detectie timpurie a jucatorilor cu risc - Player Safety – Early Detection System;
  • Investitiii in oameni – Kindred Romania are o echipa dedicata de experti in Joc Responsabil, care lucreaza impreuna cu echipele tehnice ale grupului si cu echipele care se adreseaza clientilor;
  • Investitii in studii si cercetari – pentru a intelege mai bine profilul celor cu probleme de joc si cum pot fi acestia abordati mai eficient;
  • Investitii in comunicare si publicitate – campanii de popularizare a instrumentelor de Joc Responsabil, precum si campanii de suport, informare si de incurajare a moderatiei in ceea ce priveste jocurile de noroc.

“Subiectul jocurilor de noroc este unul foarte prezent zilele acestea pe agenda publica si comporta un anumit grad de controversa, cauzat in principal de existenta unor probleme care afecteaza jucatorii vulnerabili. Dorim sa fim parte din solutia la aceste probleme si sa ne aducem contributia. Consideram ca un simplu marcaj cu sintagma <> sau indemnul <> nu sunt suficiente pentru a preveni problemele de joc. Desi necesare, aceste mesaje sunt insuficiente, in opinia noastra. De aceea, dorim sa desfasuram campanii mai ample de comunicare prin care sa incurajam, dar si sa explicam ce inseamna Jocul Responsabil, cum poate fi identificat un jucator vulnerabil, dar si ce instrumente are la indemana si cum le poate folosi”, a declarat Lucian Prisecaru, General Manager Kindred Group Romania.

Cu o experienta internationala de 25 de ani, Kindred este una dintre cele mai cunoscute companii din industria jocurilor de noroc online la nivel global, prezenta pe piata romaneasca prin brandurile Unibet si Vlad Cazino. Unibet are un istoric recunoscut in ceea ce priveste oferirea unei experiente premium de joc responsabil, prin toate produsele sale. Vlad Cazino, primul cazinou online cu brand romanesc, este prezent pe piata autohtona din 2018, cu integritate si o abordare responsabila. Plasand jucatorii in centrul atentiei sale, Kindred Group are ca obiective principale eliminarea oricaror potentiale probleme legate de jocurile de noroc si contributia la un dialog bazat pe fapte.

Despre Kindred Group

Kindred Group este unul dintre cei mai importanti operatori de jocuri de noroc online din lume, cu operatiuni in Europa, America de Nord si Australia, oferindu-le celor peste 30 de milioane de clienti, prin intermediul a 9 marci, o forma excelenta de divertisment intr-un mediu sigur, corect si durabil. Compania, care are aproximativ 2.500 de angajati, este listata pe Nasdaq Stockholm Large Cap si este membra a Asociatiei Europene de Jocuri si Pariuri (EGBA) si membru fondator al IBIA (International Betting Integrity Association). Kindred Group este auditat si certificat de eCOGRA pentru conformitatea cu Recomandarea UE din 2014 privind protectia consumatorilor si jocul de noroc responsabil (2014/478/UE). Cititi mai multe pe www.kindredgroup.com.

FOTO: kindredgroup.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea