Social

#platforma google ads # google ads #eCommerce #Gomag

Gomag Campanii: Serviciu nou in platforma eCommerce pentru automatizarea campaniilor Google Ads

Echipa Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce de pe piata romaneasca, lanseaza in premiera un nou serviciu in platforma, menit sa maximizeze performanta campaniilor de promovare realizate de magazinele online din portofoliu.

Aplicatia Gomag Campanii este un nou instrument accesibil in platforma ce automatizeaza si accelereaza realizarea campaniilor de tip Product Listing Ads, in motorul de cautare Google.

Noua functionalitate iti permite control si transparenta asupra performantei campaniilor tale, in timp ce gestionezi totul dintr-un singur loc.

Bonus: Echipa Gomag iti oferă prima ta campanie prin intermediul aplicatiei cu 0% comision! Consulta regulamentul si T&C pentru detalii.

Ce este si la ce iti foloseste aplicatia Gomag Campanii Google Ads?

Un instrument de automatizare a reclamelor de tip Shopping si derivate, aplicatia Gomag Campanii iti ofera o metoda accesibila prin care sa simplifici modul de rulare a campaniilor tale.

In mod specific, e vorba de reclamele tip Product Listing care apar in pagina returnata la o cautare Google, in tab-ul Shopping din Google Search si Google Imagini. De asemenea, acestea sunt afisate si ca bannere grafice in Google Display Network, inclusiv YouTube.

Gomag Campanii Google Ads are rolul sa asigure expunere pentru produsele comercializate in magazinul tau online, afisandu-le in fata unor potentiali clienti cu un grad ridicat de interes - pentru ca acestia cauta produse specifice, folosind expresii cu intentie tranzactionala.

Diferenta fata de campaniile clasice Google Ads, o face partea avansata de automatizare pe care o castigi cu această aplicatie.

Tot ce trebuie sa faci este, in primul rand, sa te asiguri ca ai un magazin online optimizat pentru conversii si sa stabilesti setarile initiale ale campaniei: selectare produse dorite a fi promovate si stabilire buget.

Odata ce campania porneste, aceasta va rula automat pana la consumarea bugetului setat, fara sa fie nevoie sa intervii, sa faci analize de cuvinte cheie sau creative vizuale.

Practic, Gomag Campanii Google Ads iti ofera atuuri pretioase pentru ca vei economisi timp si resurse valoroase, vei obtine rezultate in mod pasiv, fara sa fie nevoie sa intervii manual in reclame si eviti potentiale greseli care ar duce la intarzieri sau pierderi, fata de scenariul in care activezi manual acest tip de campanii.

Primele rezultate după +30 de zile de testare beta in cadrul clientilor Gomag au adus medii ROAS pozitive, printre care se numara urmatoarele cifre: Obiecte si instalatii sanitare: ROAS 12.8x, Carti (librarie): ROAS 12.5x, Scule si unelte: ROAS 11.8x, Auto & Moto: ROAS 11.7x, Petshop: ROAS 11.6x, Ambalaje: ROAS 12.1x, IT & Electrocasnice: ROAS 10.5x.

Cum incepi sa folosesti Gomag Campanii?

Pentru a incepe sa utilizezi aplicatia Gomag Campanii Google Ads trebuie sa urmaresti doar 4 pasi simpli.

In primul rand, activezi campania, direct din platforma. Echipa Gomag iti ofera consultanta si raspunsuri in acest pas, pentru a te asigura ca pornesti cu dreptul.

In al doilea rand, stabilesti bugetul alocat si, daca e cazul, produsele pe care vrei sa le promovezi in campania respectiva (poti trimite toate produsele sau cele pe baza conditiilor setate). Pentru a te decide in privinta bugetului, ia in considerare media nisei in care vinzi, precum si tiparul de comportament al audientei tale, astfel incat sa te asiguri ca ai suficienta vizibilitate.

Ulterior, campania ta va porni in cel mult 5 zile lucratoare. Cand faci prima campanie, ti se creeaza automat un cont Google Ads, pentru verificarea caruia este necesar acest interval de timp. Asta se intampla doar la prima campanie, urmatoarele pornesc automat dupa ce ai finalizat setarile de la pasul 2.

Asa cum s-a mentionat mai sus, campania va continua sa ruleze pana la consumarea bugetului sau pana cand doresti tu - deoarece ai posibilitatea sa suplimentezi bugetul recurent, pentru cat timp vrei.

Ultimul pas tine de monitorizarea rezultatelor campaniei. Vei avea direct in platforma rapoarte dedicate prin intermediul carora sa urmaresti performanta reclamelor si sa iei decizii strategice pentru optimizarea planului de vanzari in magazin (strategii de preturi, CRO etc.).

Aplicatia Gomag Campanii este una contra-cost, cu un mod de facturare bazat pe 10% comision din bugetul alocat per campanie si un procent variabil, in functie de ROAS-ul acesteia. Bugetul minim recomandat este de 199 eur + TVA / campanie, astfel incat magazinul tau sa aiba sanse reale sa obtina rezultate performante.

Ai un magazin Gomag si vrei sa iti automatizezi campaniile Google Ads de tip Product Listing?

Cere chiar acum consultanta gratuita! Echipa Gomag iti ofera BONUS prima ta campanie prin intermediul aplicatiei, cu 0% comision din buget!

Despre Gomag

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vand peste 4000 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara MindBlower, Supermercato, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, Sportselect, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori si multi altii. 

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum servicii dedicate de plata si livrare prin GPayments si GShipments, modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 170+ de aplicatii presetate.

Descopera detalii aici https://gomag.ro/campanii-marketing

FOTO:  gomag.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea