Social

Geoana: Nastase ar putea fi candidatul PSD pentru Presedintie

Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, la Mamaia, ca Adrian Nastase are sanse reale sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale, potrivit NewsIn.

"Va fi desemnat candidatul nostru, cel care va fi plasat cel mai bine in sondaje si cel care va avea sprijin la congresul dedicat acestui subiect. Acela ne va reprezenta in competitia prezidentiala. Adrian Nastase este cel care ne poate reprezenta pentru ca are sanse reale intr-o astfel de situatie", a spus Geoana, care a adaugat ca partidul va trebui totusi sa se concentreze pentru selectia candidatului la alegerile prezidentiale.

Liderul PSD a mai adaugat ca nu este exclus totusi sa mai existe si alti membri din partid care sa isi doreasca sa intre intr-o astfel de competitie. "E un partid deschis, cu oameni care isi depun candidaturile. Congresele noastre nu sunt ca la PD-L sau in alta parte, cu un singur candidat", a mai spus liderul social-democratilor.

Geoana a mai spus ca, desi exista o lista cu o structura a viitorului Guvern, este prematur sa dea nume, dar a facut precizarea ca, aflandu-se in alianta cu Partidul Conservator, aceasta formatiune politica "va avea o anumita pozitie in Guvernul viitor".

Prezent si el pe litoral, Miron Mitrea a declarat ca nu stia de intentia lui Adrian Nastase de a candida si daca a facut un astfel de anunt este decizia lui pentru momentul ales. Si Cristian Diaconescu considera ca Adrian Nastase este un candidat cu mari sanse pentru presedintia Romaniei.

Liderii si membrii PSD s-au intrunit in statiunea Mamaia pentru a dezbate un proiect de lege privind descentralizarea administratiilor locale, iar vineri se va desfasura sedinta Comitetului Executiv National.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea