Social

PNG ar putea candida alaturi de PD-L la alegerile din toamna

Presedintele PNG-CD Gigi Becali se declara dezamagit de politica, insa sustine ca nu renunta la lupta si ca la alegerile din toamna ar putea forma o alianta cu PD-L, desi nu exista inca o intelegere in acest sens.

Gigi Becali sustine ca "oamenii lui din teritoriu" i-au spus ca "un vot costa un milion". "Probabil, PNL a dat cei mai multi bani pentru ca ei, fiind la guvernare, aveau cei mai multi bani", spune finantatorul Stelei. De asemenea, Becali crede ca toate partidele politice cumpara voturi si, totodata, se intreaba de unde au partidele "atatia bani".

Desi afirma ca este multumit ca in cel mai recent sondaj se plaseaza mai bine decat premierul Calin Popescu Tariceanu, semn ca "romanii il iubesc", Becali spune ca nu vrea sa-si riste libertatea pentru a reusi in politica.

Totusi, Gigi Becali spune ca nu a abandonat lupta si ca ar putea candida la presedintia Romaniei, dar ca "va fi ultima data, ultimul cartus ". "Cert este ca in toamna voi intra la alegeri, posibil cu PD-L-ul, desi n-am vorbit nimic cu ei, cred ca putem face o alianta", a declarat Becali. Finantatorul Stelei crede ca in conditiile unui scrutin uninominal, PNG nu poate intra, singur, in parlament.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea