Social

# trasee blocate #furtuna #bucuresti

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti. Copaci cazuti pe sosele, trasee blocate

Furtuna care s-a abatut la primele ore ale diminetii in Bucuresti, a facut ravagii. Numerosi copaci au fost doborati de vantul puternic, blocand trasee de autobuz si tramvai.

Mai multe strazi din Bucuresti s-au umplut de apa din cauza ploilor torentiale. Urgia a durat doar o ora, insa a fost suficient pentru a provoca numeroase daune. Vantul a batut cu pana la 70 de kilometri pe ora, scotand copacii din radacini.

Un copac a cazut peste o masina in care se afla un om, acesta avand nevoie de ingrijiri medicale.

 "Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, ISU B-IF a gestionat 46 de interventii (44 in mun. Bucuresti si 2 in judetul Ilfov). Acestea au constat in indepartarea a 44 de copaci cazuti, un stalp cazut si un element de constructie. Au fost avariate 33 de autoturisme si un acoperis. 

O persoana a fost surprinsa intr-un autoturism, de un copac cazut. Aceasta a fost extrasa constienta si transportata la spital.", au transmis reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

Copacii doborati de vantul puternic au dus la blocarea traseului tramvaiului 41, pe ambele sensuri. De asemenea, au fost blocate traseele autobuzelor 102, 116, 138, 141, 232 si 241.

FOTO: antena3.ro           

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea