Social

#naomi hedman #Florin Ristei

Florin Ristei, suspectat de infidelitate de Naomi Hedman. Ce mesaje a gasit superba iubita a artistului

Florin Ristei si Naomi Hedman formeaza un cuplu de peste 4 ani, iar in 2021, cei doi s-au logodit in secret.

Intr-un podcast, prezentatorul de la Antena 1 a povestit o situatie amuzanta, dar enervanta pentru logodnica sa. Totul a pornit de la faptul ca Florin s-a abonat la un cont pe OnlyFans si a inceput sa primeasca zilnic notificari cu mesaje de la o femeie necunoscuta. Intamplator, contul lui Florin era conectat pe tableta la care avea acces Naomi Hedman, iar aceasta, descoperind mesajele, a crezut ca logodnicul ei ii este infidel.

Florin Ristei a explicat rapid situatia iubitei sale, pentru a-i linisti temerile si a-i arata ca nu este vorba de vreo infidelitate. Naomi Hedman a inteles totul si acum se amuza atunci cand isi aduce aminte de aceasta intamplare.

„Acum vreo patru ani, inainte de pandemie, mi-am facut cont pe OnlyFans. Il urmaream pe unul, care calatorea, si apoi am mai dat la vreo doua. Am gasit-o pe una, pe o romanca, si am zis hai sa vad pe ascunde si am platit. Dupa aceea nu am mai platit. Ei isi trimit notificare in fiecare zi, mesaj de la respectiva, mai cumpara. N-am mai intrat. Ajung intr-o zi acasa, Naomi suparata. Ca tu vorbesti cu una, ai mesaje de la OnlyFans. Se conectase mailul meu pe o tableta”, a declarat Florin Ristei, in podcastul Fierti pe Insula.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea