Social

#cearta frati #augustin viziru #lucian viziru

Conflict intre frati! Augustin si Lucian Viziru nu-si mai vorbesc de luni bune. „Niciodata nu am avut o relatie foarte stransa”

Fratii Augustin Viziru si Lucian au o relatie tensionata si nu mai comunica de luni bune, a recunoscut Lucian intr-un interviu pentru Antena Stars.

De-a lungul anilor, Augustin si Lucian Viziru au admis in diferite interviuri ca nu au avut mereu o relatie apropiata si ca s-au certat in trecut. Cu toate acestea, in luna martie a acestui an, pareau sa fi incheiat neintelegerile si au aparut impreuna la o emisiune de la Kanal D.

Recent, insa, cei doi frati s-au certat din nou si nu mai mentin legatura de luni bune. Lucian Viziru nu a dezvaluit motivele care au dus la aceste neintelegeri, insa se pare ca situatia dintre ei este tensionata in prezent.

„Niciodata nu am avut o relatie foarte stransa, dar acum nu prea ne mai vorbim. Ce sa zic, o sa fac povestea cat pot de scurta, ne-am certat ca fratii si o sa ne impacam la un moment dat, dar motivele pentru care ne-am certat nu o sa le divulg.Sunt cateva luni (n.r de cand nu au mai vorbit). Am mai avut noi perioade de genul acesta, dar vom trece peste, probabil”, a declarat Lucian Viziru, la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea