Social

#declaratii #cosmina pasarin #casatorie

Are 40 de ani, dar nu se gandeste la maritis. De ce nu vrea Cosmina Pasarin sa se casatoreasca

 

Cosmina Pasarin, in varsta de 40 de ani, se afla intr-o relatie cu DJ Alex Gully, care are 36 de ani. Desi cei doi formeaza un cuplu de ceva timp, vedeta a explicat motivele pentru care nu doreste sa se casatoreasca.

Dupa o perioada indelungata de singuratate, Cosmina Pasarin a gasit in cele din urma un partener potrivit in DJ Alex Gully. La inceput, vedeta a ales sa-si tina relatia departe de ochii publicului, dar ulterior a hotarat sa se afiseze cu el deschis.

Cu toate acestea, Cosmina Pasarin nu are planuri de casatorie in viitorul apropiat, deoarece a recunoscut ca nu doreste sa imbrace rochia de mireasa. Motivul principal consta in faptul ca partenerul ei nu se simte in largul lui in lumina reflectoarelor, asociata cu statutul de persoana publica.

„Persoanele care nu fac parte din acest domeniu simt un disconfort destul de mare in momentul in care sunt expuse. Pe de alta parte, nici nu ne putem tine relatia ascunsa, pentru ca suntem doi oameni care isi traiesc povestea de dragoste si nu vad de ce am face asta. Dar cautam sa fim discreti, sa avem masura in ceea ce facem, sa nu deranjam pe nimeni cu relatia noastra, pana la urma. Ca nu cred intereseaza pe cineva in mod deosebit ce facem noi”, a declarat Cosmina Pasarin pentru cancan.ro.

Cosmina Pasarin, in varsta de 40 de ani, nu are planuri de casatorie si nu doreste sa imbrace rochia de mireasa. Ea considera ca o relatie solida este mai importanta decat formalitatile legale si considera ca actele nu sunt prioritare intr-o relatie. Cosmina afirma ca isi doreste un parteneriat stabil si sa traiasca o relatie bazata pe incredere si armonie, indiferent de statutul marital.

„Nu sunt o persoana care isi face astfel de planuri, nu mi-am facut niciodata. Am trait linistita pana acum, fara astfel de planuri, crede-ma ca nu o sa mi le fac nici de acum. Nu am absolut nimic de reprosat persoanelor care isi doresc asta. Eu nu-mi doresc, eu prefer sa am un parteneriat solid, care are o baza solida, asa cum spuneam. Si sa ne traim povestea de iubire.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea