Social

#eleva scoala soferi #scoala soferi #timisoara #accident

Femeie lovita din plin de o masina a unei scoli de soferi. La volan se afla doar eleva, fara instructor

O femeie a fost lovita din plin si apoi plimbata pe capota masinii, de o eleva a unei scoli de soferi. In tot acest timp, instructorul nu se afla in masina. Totul s-a petrecut in Timisoara.

 

Intregul accident a fost surprins de camera de bord, montata in autoturismul scolii de soferi. In imagini se poate observa cum, o femeie in varsta de 42 de ani, loveste din plin o femeie de 20 de ani de pe partea carosabila. Aceasta din urma incerca sa mute propriul autoturism, defect.

Instructorul auto a coborat din masina, in incercarea de a o ajuta pe tanara de 20 de ani sa-si mute masina, insa nu s-a asigurat ca isi lasa eleva in siguranta. Aceasta, in loc sa apese pe frana, a apasat pe pedala de acceleratie. Femeia lovita a fost ranita si transportata la spital.

Politia a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru a stabili circumstantele exacte in care s-a produs accidentul.

“Politistii Biroului Rutier Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Munteniei, din Timisoara, a avut loc un accident rutier. La fata locului s-au deplasat politistii, care au stabilit ca un autoturism destinat scolarizarii in vederea obtinerii permisului de conducere, la volanul caruia se afla o femeie de 42 de ani, a accidentat o alta femeie, de 20 de ani, aflata pe partea carosabil, care ar fi incercat sa isi mute autoturismul defectat, ulterior lovind un alt autoturism ce se afla parcat.

Femeia de 42 de ani, era insotita de un barbat, de 35 de ani, in calitate de instructor auto, dar in acel moment acesta a coborat din autoturism pentru a o ajuta pe tanara sa scoata autoturismul in afara partii carosabile. In urma impactului a rezultat ranirea femeii de 20 de ani, care a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa iar cercetarile sunt continuate pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul”, au transmis reprezentantii IPS Timis pentru opiniatimisoarei.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea