Social

#filmari aabuzuri #minore #pompier #judecată #politist #iasi #viol

Socant! Un politist si un pompier, trimisi in judecata pentru violarea unor fetite de 12 ani. Acestea au fost filmate si abuzate de cei doi

 

Un caz revoltator zguduie intreaga Romanie! Un politist si un pompier din Iasi, prieteni, au fost trimisi in judecata dupa ce au violat si filmat doua minore.

Detaliile socante au oesit la iveala in octombrie, 2023, dupa ce mama uneia dintre fete a observat ca intre fiica sa, in varsta de 13 ani, si tanarul pompier, existau conversatii nepotrivite si fotografii indecente. Femeia a alertat imediat politia si a inceput o ancheta.

Anchetatorii au descoperit ca cei doi preteni filmau abuzurile la care erau supuse fetele. Apoi, imaginile erau transmise prietenilor acestora. Anchetatorii au gasit, in laptopul agentului, zeci de filme si fotografii indecente cu minore.

Procurorii au stabilit ca fostul politist a intretinut relatii sexuale cu minora, timp de doi anisi jumatate, iar o mare parte din acestea au fost filmate. Materiale similare au fost gasite sin in telefonul prietenului sau, pompier. Cei doi risca ani grei de inchisoare. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea