Social

# familie in stare de soc # casa gresita # descindere #mascati

Familie, in stare de soc, dupa ce mascatii au intrat peste ei in casa. Au gresit adresa

Un barbat din Resita s-a trezit cu mascatii in casa! Acestia au descins la o adresa gresita si, in dimineata zilei de 23 februarie, la ora 6, au dat buzna in casa, peste un barbat.

Claudiu Hamaci a povestit pe o retea de socializare cum, mascatii, au dat buzna in casa si, fara explicatii, l-au pus la pamant, l-au amenintat cu un pistol si cu pusca si i-au rascolit casa, cu urlete si amenintari. Fiul acestuia, in varsta de trei ani, a asistat la scenele de groaza.

Barbatul a cerut un mandat de perchezitie, insa politistii nu l-au ascultat si, dupa 10 minute, si-au dat seama ca au gresit adresa, si-au cerut scuze si au plecat.

Barbatul in varsta de 35 de ani, este casatorit, are trei copii si este administratorul unei firme. Acum, Claudiu Hamaci, este hotarat sa ii dea in judecata.

"La ora 06:55, m-am trezit cu niste lovituri foarte puternice in usa, in usa de la apartament, tipete, «Deschide, Politia!». M-am trezit, am deschis usa, au intrat fortat. Mi-au zis ca am mandat de arestare plus mandat de perchezitie. M-au pus jos, pe burta, mi-au pus pistolul la cap, pusca la cap.

Mi-au speriat copilul foarte tare, copil de trei ani jumatate. Apoi, dupa cateva minute, 5-10 minute, a venit sef, nu stiu cine o fi fost, a venit si mi-a spus ca au gresit adresa, ca isi cere scuze ca au gresit adresa", a marturisit barbatul.

In urma sesizarilor facute de barbat, conducerea IPJ Caras-Severin face cercetari in privinta acestui caz.

"Cu privire la informatiile postate pe reteaua de socializare, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificari, pentru a se stabili daca acestea se confirma, la finalizarea verificarilor urmand a fi luate masurile legale, ce se impun", transmite IPJ Caras-Severin, potrivit antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea