Social

# mama complice #fetita 6 ani # tata vitreg #abuz #abuz sexual

O fetita de 6 ani, abuzata de tatal vitreg. Mama i-a spus sa rabde. Bunica a anuntat politia

O fetita de 6 ani a fost abuzata de tatal vitreg, iar mama acestia, gravida a opta oara, i-a spus sa rabde de frica sa nu ramana pe drumuri.

Fetita de numai 6 ani, din Bihor, ar fi fost abuzata sexual de barbat, de doua ori in decurs de cateva zile. Mama acesteia stia ororile la care era supusa micuta, insa i-a cerut copilei sa taca si sa rabde.

Fetita locuia impreuna cu mama si cei sase frati ai sai, in casa concubinului mamei sale, un barbat in varsta de 45 de ani, din Cociuba Mare, judetul Bihor.

Prima agresiune a avut loc in noaptea de 11 spre 12 octombrie 2023, in locuinta barbatului. Cateva zile mai tarziu, barbatul a profitat din nou de copila, pe un camp din localitate, potrivit ebihoreanul.ro.

Fetita i-a povestit totul mamei sale, care atunci era gravida cu cel de-al optulea copil. Aceasta, de teama de a nu ajunge in strada, cu tot cu copii, i-a cerut fetitei sa taca si sa rabde. Fetita i-a povestit apoi bunicii, care a mers imediat la Politie.

Barbatul a fost retinut pe loc de politie. Dupa patru luni de la trimiterea in judecata a agresorului, acesta a fost condamnat la 8 ani de inchisoare. Decizia nu este insa definitiva.

Anchetatorii au mai cerut, de asemenea, ca micuta sa primeasca daune morale in valoare de 2 milioane de lei din partea agresorului, insa instanta a redus suma la 60.000 de lei. Pentru recuperarea sumei s-au instituit masuri asiguratorii asupra proprietatilor detinute de barbat.

Mama fetitei, este considerata complice, si este cercetata penal de procurori. Pana la finalizarea anchetei, fetita si cei 7 frati, au fost internati intr-un centru pentru copii abuzati din Bihor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea