Social

#bonuri de masa #donare sange #angajati #zile libere

Esti angajat? Ce conditie trebuie sa indeplinesti pentru a primi 7 bonuri de masa in plus, dar si o zi de concediu

Angajatii romani pot primi o zi de concediu, dar si sapte bonuri de masa, in plus, daca indeplinesc o singura conditie.

 

Este vorba despre angajatii care doneaza sange. Acestia primesc anumite beneficii precum cele enumerate anterior, dar si decontarea cheltuielilor de transport, daca donarea se face in alt oras sau localitate.

Astfel, pentru fiecare donare, ai dreptul sa primesti urmatoarele beneficii:

  • 7 tichete de masa pentru produse alimentare, eliberate de institutia de profil;  
  • zi libera de la locul de munca, in ziua donarii, in cazul donatorilor de sange salariati sau o zi scutire de frecventa, in ziua donarii, in cazul elevilor, studentilor si militarilor;  
  • decontarea cheltuielilor de transport in comun din ziua donarii intre localitatea de domiciliu/resedinta inscrisa in actul de identitate si localitatea unde isi are sediul institutia la care se efectueaza donarea de sange;  
  • in cazul in care donarea se face la institutia de profil din localitatea de domiciliu sau din localitatea in care este angajat, donatorul are dreptul la abonament cu reducere de 50% pentru transportul in comun, pe baza actelor doveditoare, pentru o perioada de o luna, scrie doneazasange.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea