Social

#caldura Bucuresti #furnizare caldura #caldura #bucuresti

In ce conditii se va incepe furnizarea de caldura in Bucuresti. Toata lumea trebuie sa stie asta

Pentru ca Termoenergetica sa furnizeze caldura in locuintele din Capitala, trebuie indeplinite mai multe conditii.

In primul rand, pentru a indepe furnizarea de agent termin pentru sezonul rece 2023-2024, trebuie ca media temperaturilor inregistrate intre orele 20:00-06:00, timp de trei zile consecutiv, sa fie de +10 grade C sau mai putin.

De asemenea, pentru furnizarea de caldura, asociatiile de proprietari au obligatia de a ca instalatiile proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare. De asemenea, toate lucrarile din interiorul imobilelor, inclusiv operatiunile de aerisire a caloriferelor trebuie sa fie finalizate.

In momentul de fata, termoenergetica a inceput furnizarea caldurii catre spitale, scoli, gradinite si camine de batrani, dar si catre instituiile care au solicitat acest lucru.

Asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire pot solicita in scris acest lucru, prin reprezentantii legali, la registratura institutiei din strada Cavafii Vechi nr. 15, la sectiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro, potrivit antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea