Social

#dispensere moderne #dispensere #business

Doteaza igienic spatiile de business cu dispensere moderne!

La fel ca in orice spatiu public care se respecta pe sine, isi respecta imaginea, dar isi respecta si clientii sau vizitatorii pe care ii are, si un spatiu business are nevoie de astfel de dispensere pentru hartie sau diverse aparate si accesorii de acest fel. Motivele pentru care se poate declara acest lucru tin in primul rand de numeroasele avantaje pe care acestea le ofera. 

 

Igiena, confortul in utilizare si eficienta acestor sisteme sunt printre cele mai importante beneficii. 

Igiena perfecta

Utilizarea acestor dispensere prosoape pliate hartie si a dozatoarelor de sapun ajuta la mentinerea unei igiene perfecte. Acestea previn raspandirea germenilor prin faptul ca dozarea se face, in cazul dispenserelor automate, fara atingere. 

Utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa atinga suprafetele care au cel mai mare risc de raspandire a unor bacterii sau microbi, iar in acest fel poate fi prevenita raspandirea unor boli cu potential infectios mare. In ceea ce priveste dispenserul de servetele, vei putea, de asemenea, lua atatea servetele cate iti sunt necesare, intr-un mod simplu, rapid, eficient, fara a atinge servetelele pe care le vor utiliza apoi alte persoane. 

Confort in utilizare si aspect modern 

Alte avantaje pe care le implica utilizarea acestor dispensere sau dozatoare sapun lichid se refera la confortul utilizatorului, dar si la aspectul modern pe care il ofera spatiilor in care sunt amplasate. O baie echipata cu aceste accesorii va avea un aspect modern, un design contemporan care se va potrivi perfect cu spatiul in care va fi amplasat. 

Daca spatiul business este unul elegant, cu un aspect impecabil, de ce nu ai alege astfel de produse Tork care sa completeze in mod perfect imaginea creata? Mai mult decat atat, acestea sunt silentioase, iar experienta de utilizare este, in acest fel, una placuta din toate punctele de vedere. 

Eficienta garantata

Pe langa economiile de bani pe care le poti face utilizand aceste produse, te poti bucura si de faptul ca ai gasit varianta ideala de a proteja mediul. Cum este posibil acest lucru?

Sapunul lichid pe care il vei achizitiona va fi in vrac, iar in acest fel nu vei mai da banii pe rezerve. De asemenea, dozatorul va elibera o cantitate predeterminata de sapun, ceea ce va permite sa nu mai fie facuta risipa. 

Vei ajunge si sa protejezi mediul prin faptul ca nu vei mai arunca atat de multe recipiente de plastic de unica folosinta si vei avea sansa de a folosi un singur aparat pentru perioade indelungate, durabilitatea acestora in timp fiind considerabila. 

Nu exista inca suficiente motive pentru a dota un spatiu business cu un dispenser modern? Gandeste-te la toate aceste aspecte laolalta, precum si la economiile de bani pe care ai sansa de a le face in timp, la usurinta cu care aceste aparate sunt utilizate si la rezultatele eficiente pe care le ofera in ceea ce priveste curatenia si vei realiza ca aceasta solutie este, intr-adevar, cea mai buna dintre toate. Iar aspectul lor modern te va convinge cu siguranta sa le alegi pentru echiparea completa a spatiilor business. 

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea