Social

#sosie angelina jolie # sahar tabar #operatii estetice #angelina jolie #inchisoare

Sahar Tabar, tanara care a facut 50 de operatii estetice pentru a semana cu Angelina Jolie, condamnata la 10 ani de inchisoare

Sahar Tabar, femeia care a facut in jur de 50 de operatii estetice din obsesia pentru Angelina Jolie, a fost condamnata la 10 ani de inchisoare.

 

Fatemeh Khishvand, tanara cunoscuta si sub numele de Sahar Tabar sau "zombie Angelina Jolie", a fost condamnata la 10 ani de inchisoare, iar de vina ar fi chiar postarile ei de social media.

Sahar Tabar i-a socat pe toti cu transformarea ei socanta, fiind obsedata sa arate ca Angelina Jolie. Tanara are in jur de 50 de operatii estetice, insa rezultatele au fost intens criticate de oameni.

Sosia Angelinei Jolie, in varsta de 19 ani, a fost recent condamnata la 10 ani de inchisoare. Acuzatiile care i-au fost aduse sunt: incitare la violenta, blasfemie, obtinerea de venituri prin mijloace necorespunzatoare si incitarea tinerilor la coruptie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea