Social

# oferire trandafiri #majorat #trandafiri

Cati trandafiri se daruiesc la majorat?

Petrecerea de majorat este un moment deosebit din viata oricarui tanar. Celebrand trecerea de la adolescent la adult, aceasta zi trebuie sarbatorita cu mult entuziasm si voie buna.

 

Majoratul reprezinta una dintre etapele emotionante atat pentru adolescenti, cat si pentru parinti. Doar o singura data implinesti 18 ani, astfel ca este de la sine inteles ca acest moment trebuie celebrat intr-un mod cat mai autentic si memorabil.

In acest context, pentru sarbatorit/a organizarea evenimentului este o sarcina dificila, insa si invitatii intampina dificultati in alegerea darului perfect.

Creatiile florale - Cadouri cu semnificatii, parfum si culoare

In vederea alegerii un cadou perfect, prima recomandare consta in cunoasterea preferintelor si a hobby-urilor pe care le are sarbatoritul(a). In plus, relatia avuta cu acesta este un factor definitoriu in alegerea cadourilor.

Nelipsite de la petrecerile de majorat sunt cadourile florale, ele fiind daruite in semn de prietenie, admiratie si pretuire. Indiferent ca vorbim de buchete sau cosuri cu flori, aceste cadouri impresioneaza de fiecare data, aducand bucurie si zambete pe chipul sarbatoritei.

Ideale in contextul majoratului sunt cutiile cu flori, in special trandafirii rosii sau florile de sezon, ele fiind considerat un mod elegant si surprinzator prin care iti poti exprima gandurile si sentimentele fata de sarbatorita.

Ce cadouri florale poti sa oferi la petrecerea de majorat?

Pentru un astfel de eveniment, populare sunt buchetele de trandafiri in aceeasi nuanta. Insa, una dintre regulile de baza este ca buchetele sa includa un numar impar de flori. Prin urmare, la alegerea cadoului floral pentru majorat si nu numai, se va tine cont de acest aspect. In cele mai multe situatii, prietenii sarbatoritei aleg sa ii ofere in dar 19 trandafiri rosii, in semn de pretuire si admiratie.

Insa, in prezent numarul acestora nu este cel mai important criteriu. Multe persoane pun un accent deosebit pe valentele simbolice ale florilor si frumusetea lor structurala, atent subliniata de artistii florali. Astfel, potrivite in acest context sunt:

Buchetele de trandafiri - asocierea de trandafiri rosii, albi si roz este una dintre alegerile ideale prin care poti impresiona sarbatorita, in aceasta zi speciala. Cu certitudine, clasicii trandafiri rosii sunt nelipsiti la aceasta ocazie speciala, ei fiind apreciati pentru farmecul clasic al lor.

Aranjamentele cu flori de sezon - spre exemplu, primavara poti opta pentru o simfonie de culori si miresme oferite de lalele, frezii, hortensie, eustoma roz si alte flori de primavara deosebite.

Cosurile cu flori - pentru a transmite o emotie puternica sau un gand mai profund, poti opta pentru un cos cu flori, in care fiecare floare prezinta o simbolistica definitorie pentru sarbatorita. In plus, pe langa semnificatii, acest tip de cadou floral incanta prin forme spectaculoase, nuante delicate si miresme atragatoare.

Totodata, prin intermediul unei creatii florale ce surprinde prin coloristica, mireasma incantatoare si farmecul design-ului vei inspira nu doar fericire si incantare, ci si o adevarata poveste incarcata de valente simbolice.

Concluzii

Petrecerea de majorat este un moment emotionant pentru orice tanar, aceasta marcand trecerea la o noua etapa a vietii. Un astfel de moment trebuie celebrat intr-un mod cat mai memorabil, iar in acest context, creatiile florale sunt cadouri ce reflecta nu doar spectacol vizual, ci si o poveste incarcata de sentimente si ganduri pozitive.

Astfel, daca esti in cautarea unui cadou floral de exceptie pentru petrecerea de majorat sau alt eveniment deosebit la care participi, apeleaza cu incredere la atelierul IMOD Flowers. Cu ajutorul artistilor lor florali vei putea crea o adevarata poveste, cu simbolistica unica.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea