Social

#dulap cazut #accident grav #buzau #gradinita #romania #copii #spital

Doar in Romania se putea intampla! Un dulap a cazut peste o fetita, la gradinita! Micuta a ajuns de urgenta la spital

Un accident socant a avut loc intr-o gradinita din Romania. Un dulap a cazut peste o fetita in varsta de patru ani. Fetita a fost transportata de urgenta la spital.

 

Tragedia s-a petrecut la gradinita din comuna Vadu Pasii, judetul Buzau. Dulapul nu era ancorat in perete, asa cum ar fi trebuit.

 Fetita se afla internata la Spitalul Judetean Buzau, iar potrivit medicilor se afla in afara oricarui pericol. Investigatiile sunt insa in curs.

“Starea copilului este stabila. Asteapta si consultul ortopedului. Cel mai probabil are o contuzie de genunchi la membru inferior drept. Din fericire nu se vad alte probleme pe radiografii”, spun medicii de la UPU Buzau.

Politia a deschis un dosar penal si efectueaza cercetari pentru stabilirea exacta a imprejurarilor producerii accidentului.

Pana in acest moment reprezentantii gradinitei nu au facut niciun comentariu pe seama accidentului. 

Potrivit ISJ Buzau, care au luat legatura cu conducerea gradinitei, se pare ca este vorba despre un dulap care ar fi cazut langa fetita, atingand-o usor, aceasta fiind mai mult speriata. Micuta a fost dusa la dispensarul din sat de unde a fost redirectionata catre spital.   

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea