Social

#suspendare zboruri blue air #anulare zboruri blue air #preluare pasageri # zboruri tarom # anulare zboruri #romani #tarom #blue air

TAROM, prima declaratie dupa anularea zborurilor de care Blue Air: “Facem eforturi pentru a-i ajuta pe romani sa vina acasa”

TAROM va prelua pasagerii ale caror curse Blue Air au fost anulate. Reprezentantii companiei au anuntat ca fac eforturi pentru a-i ajuta pe romani sa ajunga acasa.

“In contextul actual legat de suspendarea zborurilor Companiei Blue Air, TAROM precizeaza ca, desi se afla intr-o perioada cu un program de zbor foarte aglomerat si un factor de incarcare care utilizeaza la maximum capacitatea de transport a aeronavelor, va depune toate eforturile necesare pentru a veni in intampinarea nevoilor cetatenilor romani afectati, care se afla momentan blocati pe diverse aeroporturi din strainatate.

Vom analiza cu atentie, si ca de fiecare data, vom face eforturi intense pentru a suplimenta capacitatea de operare si a identifica solutii de introducere a unor curse speciale in acest context dificil”, este reactia TAROM. 

Sorin Grindeanu: "ne-a preocupat sa gasim solutii pentru pasageri "

”Decizia luata de ministerul Mediului nu o pot comenta. Am vorbit cu domnul ministru Tánczos Barna si mi-a spus ca a aplicat legea. Au fost nenumarate discutii intre Fondul de Mediu si aceasta companie si nu s-a mai putut face altceva.

Pe noi la nivel guvernamental si la ministerul Transportului ne-a preocupat, in primul rand, sa gasim solutii pentru pasageri.

Va fi o hotarare CNSU in aceasta seara, iar maine in sedinta de guvern vom adopta o hotarare in care vom aloca 5 milioane de lei de la ministerul Transporturilor catre TAROM ca oamenii aflati in acesta situatie sa fie transportati acasa", a explicat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, in emisiunea Punctul de Intalnire de la Antena 3. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea