Social

#covorase profesionale #covorase

Descopera covorasele profesionale moderne si eficiente pentru dotarea spatiului tau!

De amenajarea unui spatiu si de tipul de design interior si exterior pentru care se opteaza, depinde impactul pe care imaginea de ansamblu il are asupra privitorului, impact care devine esential in cazul in care spatiul respectiv este destinat activitatilor cu potentiali clienti, iar succesul depinde de vanzari si incheiere de contracte. Astfel, design-ul unui spatiu devine parte componenta a strategie de marketing aplicata in cazul unei companii care doreste sa se faca remarcata pe piata.

 

Covorasele profesionale din aluminiu, element esential in amenajarea unui spatiu

Ai pornit pe calea antreprenoriatului si ti-ai axat atentia pe un domeniu care vizeaza relatia cu potentialii clienti, atunci amenajarea spatiului in care urmeaza sa desfasori activitatea, ar trebui facuta acordand o mare atentie detaliilor. Mobilierul, tamplaria, corpurile de iluminat, accesoriile, toate creeaza un tot unitar din care este recomandat sa se evidentieze design-ul, calitatea, dar si functionalitatea si practicabilitatea.

Astfel, din ansamblul general, nu pot lipsi tipurile de covorase profesionale aluminiu, produse de o importanta majora atunci cand se doreste un mediu curat, modern si practic. Concepute la cel mai inalt nivel de calitate, acestea vor crea un impact vizual favorabil, dar isi vor dovedi si functionalitatea, facilitand mentinerea unui mediu curat si placut. Acestea pot fi procurate la diferite grosimi, in functie de traficul caruia vor fi expuse, intr-o cromatica variata si cu diferite imbunatatiri, astfel ca vei descoperi foarte repede modelele care raspund nevoilor si specificului spatiului tau. 

Accesorizeaza-ti restaurantul cu mochetele horeca!

Mediul in care iti primesti clientii reprezinta un procent foarte mare din sansele de reusita ale afacerii tale, mai cu seama daca activezi in domeniul alimentar, respectiv al restaurantelor, barurilor, cofetariilor sau teraselor. Vrei ca oaspetii tai sa se simta bine la tine in restaurant, indiferent de anotimp sau de eveniment, ti-ai propus sa devii gazda la care clientii se intorc intotdeauna cu bucurie, atunci alege sa amenajezi spatiile interioare intr-un mod cat mai modern si practic.

Combina mobilierul practic si de calitate, cu elemente de decor inedite, dar si cu accesorii functionale, cu un aspect placut si rezistente. Categoria de mochete birou horeca iti vine in intampinare cu cele mai variate modele, in varii grosimi si cu diferite caracteristici, tocmai pentru ca tu sa poti procura varianta de mocheta care se va potrivi cel mai bine design-ului interior, dar si conditiilor spatiului respectiv.

Covorasele personalizate cu logo-ul companiei-Parte din campania ta de marketing!

Ti-ai propus ca numele companiei tale sa devina vizibil pe piata de interes, vrei ca cei care pasesc pragul companiei tale sa constientizeze rapid coordonatele locului in care se afla si sa fie impactati pozitiv de imaginea logo-ului tau, atunci este necesar ca punctul principal de desfasurare a activitatii sa fie amenajat astfel incat sa se integreze campaniei de marketing pe care o aplici in vederea promovarii afacerii tale.

Chiar de la primul pas, clientii tai ar trebui sa fie intampinati de modelele moderne si practice de covorase personalizate cu logo-ul companiei pe care o administrezi. Inovatia in domeniu fabricarii acestora, iti da sansa de a personaliza in orice maniera doresti covorasele care vor fi amplasate la intrarile in spatiile tale. Poti opta pentru orice tip de cromatica, pentru o grafica variata si un design surprinzator, totul dublat de calitatea materialelor componente si a executiei acestora. Intrarile in locatiile tale vor avea un design modern si unic, in acelasi timp fiind mentinute curate si igienizate cu multa usurinta, datorita tehnologiei folosita in fabricarea covoraselor profesionale. 

 FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea