Social

#temperaturi primavara #prognoza meteo #aprilie #primavara

Prognoza meteo pe o luna. Ploi si temperaturi normale pentru luna aprilie

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarea luna. Potrivit meteorologilor ne astepata o perioada in care temperaturile vor fi, in general, incadrate in nomalul perioadei. De asemenea, ploile isi vor face simtita prezenta in toata tara. Iata cum va fi vremea in intervalul 25 martie – 22 aprilie 2024, potrivit ANM.

 

Vremea in saptamana 25 martie – 1 aprilie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar mai ales in regiunile vestice si nord-vestice. Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in regiunile vestice, nordvestice, nordice si local in cele centrale, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea in saptamana 1 – 8 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval in cea mai mare parte a tarii.

Vremea in saptamana 8 – 15 aprilie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval, in toate regiunile.

Vremea in saptamana 15 – 22 aprilie 2024

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluviometric va fi usor excedentar, local, in regiunile centrale si estice, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea