Social

#castelul balmoral #regina elisabeta #printul harry

Decizia luata de Printul Harry, la doar 12 ore dupa ce Regina Elisabeta a II-a a murit

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit pe 8 septembrie 2022, la varsta de 96 de ani, dupa ce in dimineata zilei un comunicat al Casei Regale anunta ca suverana nu se simte bine.

"Dupa o evaluare mai amanuntita in aceasta dimineata, medicii Reginei sunt ingrijorati cu privire la sanatatea majestatii sale si au recomandat ca ea sa ramana sub supraveghere medicala", scria in comunicat. Iar la cateva ore distanta, Regina Elisabeta a II-a a murit.

"Regina a murit in pace la Balmoral in aceasta dupa-amiaza. Regele si Regina Consort vor ramane la Balmoral in aceasta seara si se vor intoarce la Londra maine", a anuntat un alt comunicat al Casei Regale.

La 15 minute dupa ce a fost anuntat oficial decesul Reginei Elisabeta a II-a, Printul Harry a ajuns la Balmoral, insa acesta nu a fost insotit de Meghan Markle, care a ramas la Windsor. Potrivit celor de la Daily Mail, Harry nu a stat insa prea mult la capataiul bunicii sale: dupa doar 12 ore, a parasit Balmoral si a plecat inapoi la Windsor.

In timp ce Printul Harry parasea locatia intr-un Range Rover negru, fratele lui, William, si tatal lor, Charles, ramaneau alaturi de trupul neinsufletil al Reginei Elisabeta a II-a.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea