Social

# scaun directorial #scaun #scaun birou

De ce sa alegi un scaun directorial si 3 modele care merita atentia ta, de la TopScaune.ro

Scaunele directoriale au avut intotdeauna o semnificatie speciala. Pana in urma cu putini ani, erau utilizate exclusiv in birourile managerilor. Astfel, transmiteau un mesaj sublim, acela ca persoana care lucreaza in acel birou are o functie importanta. Din fericire, astazi nu mai intalnim aceste bariere si diferente intre personalul unei companii si manageri, ci se pune accentul pe munca in echipa si pe depasirea barierelor de adresare. Astfel, scaunul directorial ramane un simplu obiect de mobilier. Cu toate acestea, un asemenea scaun are multe alte beneficii, pentru care merita sa il cumperi. Este un scaun foarte comod, care iti va proteja coloana, care te va ajuta sa scapi de neplacerile asociate unei posturi incorecte si in care te vei simti excelent, chiar daca vei lucra foarte multe ore pe zi.

Poti comanda scaune directoriale atat pentru biroul de acasa, dar si pentru cel de la locul de munca. Iti recomandam sa alegi un scaun directorial din magazinul TopScaune.ro, iar in continuare iti vom prezenta trei modele deosebite, care merita atentia ta.

In primul rand, vrem sa iti prezentam un scaun ideal pentru toate persoanele care au probleme circulatorii si care au nevoie sa isi dezmorteasca picioarele cat mai des pe parcursul zilei. Astfel, iti recomandam acest Scaun directorial cu suport picioare, piele ecologica, Bej. Cu ajutorul lui, vei putea sa iti ridici picioarele ori de cate ori vei dori, pentru a restabili circulatia normala a sangelui si pentru a preveni problemele circulatorii si chiar si varicele. Sa mai spunem si ca acest scaun asigura un excelent suport pentru spate si are un design deosebit, modern?

Desi scaunele din piele naturala sau ecologica sunt la mare cautare, nu toate persoanele le prefera, mai ales daca vorbim despre birouri in care este mai tot timpul racoare. In acest caz, te poti bucura de confortul oferit de un scaun directorial fara sa faci vreun compromis, daca alegi un scaun din material textil. Recomandarea noastra este acest Scaun directorial, suport picioare, functie recliner, SIB 818, Material textil, Gri. Este foarte comod, se potriveste in orice birou si are inclus suport pentru picioare.

Ultimul model de scaun pe care ti-l recomandam astazi este unul care te va impresiona, datorita functiei de masaj integrate. Este perfect pentru persoanele care petrec foarte mult timp la birou si care nu pot lua pauze lungi sau pentru persoanele care sufera de probleme ale coloanei. Scaunul despre care discutam este acesta: Scaun directorial cu masaj SIB 1311, 8 puncte de masaj, Negru. Asa cum poti observa si din imagine, este elegant si se potriveste in orice birou. Are 8 puncte de vibromasaj, in zona gatului, in zona lombara si la coapse si poti controla masajul cu ajutorul telecomenzii ce se livreaza impreuna cu scaunul.

Daca ti-au placut recomandarile noastre si vrei sa comanzi un astfel de scaun, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul TopScaune.ro.

FOTO: topscaune.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea