Social

#pensie #serghei mizil

Serghei Mizil a dezvaluit ce pensie primeste lunar: „Mi-am platit taxele”

Fara doar si poate, Serghei Mizil este unul dintre cei mai mediatizati, dar si dezinhibati barbati din showbiz-ul romanesc.

 

Fosta beizadea de pe vremea lui Ceausescu, Serghei Mizil are si el acum podcast, „Pe bune”, unde apare alaturi de Ana, sora lui. Iar in cel mai recent video, Serghei Mizil a dezvaluit ce pensie primeste lunar.

„Gânditi-va ca eu am pensie 1.200 si ma costa medicamentele 2.000! Daca era sa traiesc din pensie, nu puteam sa-mi iau medicamente, nu mai zic de platit caldura, masa…”, a spus Serghei Mizil. Dupa care a primit o intrebare de la un fan: „Nea Serghei, ai zis ca nu ai muncit vreodata la stat. Cum de ai pensie?”.

Iar Serghei Mizil i-a raspuns in stilul lui caracteristic: „Bai, nea intrebatorule, sa-ti explic… La toate firmele, mi-am platit taxele pentru a avea pensie, plus ca sunt membru al Uniunii Artistilor Plastici, insa de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de munca toata viata mea! Ceausescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima data la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea