Social

#jocuri de sloturi # sloturi #fructe #simboluri

De ce jocurile de sloturi folosesc fructele pe post de simboluri?

Te-ai intrebat vreodata de ce majoritatea jocurile de sloturi, fie fizice, fie online, folosesc fructele pe post de simboluri? Chiar si cele mai noi si populare jocuri de sloturi, precum Shining Crown, se bazeaza tot pe acelasi stil vizual care nu da gres niciodata. Iata de ce:

Raspunsul poate fi aflat citind putina istorie

Acum mai bine de 100 de ani, sloturile au fost interzise in diverse parti ale lumii. De pilda, in San Francisco a fost interzis acest joc in 1909, desi in oras existau peste 3300 de echipamente. Pentru a eluda aceste noi legi privind aparatele de joc cu plata in numerar, producatorii au inceput sa-si transforme dispozitivele de jocuri de noroc in dozatoare de guma de mestecat. Drept urmare, au inlocuit simbolurile vechi, inspirate de cartile de joc, cu imagini a diverse fructe.

Incepand cu 1907, Industry Novelty a inceput sa produca aparate de slot numite Bell Fruit Gum. Un alt producator timpuriu de aparate de slot, Mills Novelty Company, a inceput productia in 1910. Rolele acestor aparate de joc includeau simboluri de cirese, pepene galben, portocale, mar, dar si simboluri inspirate de obiectele dintr-un bar. Se efectuau plati fara numerar sub forma de guma cu aroma de fructe, permitand proprietarilor masinii sa evite urmarirea penala in temeiul legilor impotriva jocurilor de noroc.

Unii operatori inca se inspira din aceste simboluri

De ce sa schimbi ceva care functioneaza bine? Chiar daca masinile de sloturi au fost decriminalizate, simbolurile inspirate de fucte nu au disparut complet. Exista inca multi jucatori ale caror versiuni preferate sunt cele cu aspect vintage.

Producatorii moderni de sloturi si-au pastrat simbolul fructelor datorita asocierii lor de lunga durata cu sloturile. Sigur, nu este obligatoriu sa se foloseasca un anumit tip de simbol, deoarece aparatele de slot moderne sunt inspirate de tot felul de povesti, traditii si simboluri. Unii operatori pur si simplu prefera sa se axeze pe un stil despre care se stie ca prinde la public. Uneori, jocuri noi folosind simboluri de fructe nu adauga nimic special jocului, pastrandu-se doar elementele de baza.

Sloturile cu fructe sunt usor de folosit si jucat

Sloturile cu fructe sunt foarte simple. Regulile de functionare sunt usor de inteles. Nu exista prea multe simboluri sau prea multe reguli de retinut, intocmai ca la sloturile cu tema „diamond”. Sloturile cu tematica de fructe sunt preferate atat de incepatori, cat si de jucatorii cu experienta.

Fructele au o conotatie pozitiva

Orice produs are nevoie de asocierea cu imagini pozitive pentru a avea succes. Daca ne gandim la fructe, este usor sa ne dam seama ca acestea sunt asociate cu sanatatea, alimentatia sanatoasa, vitaminele etc. In acelasi timp au si un gust placut si nu sunt refuzate nici de cele mai pretentioase persoane. Tuturor ne plac fructele, asa ca folosirea de simboluri inspirate de fructe pentru jocurile de sloturi are sens, pe langa motivul de traditie invocat mai sus.

 FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea