Social

# firma psi #psi #afacere

De ce ar trebui sa angajezi o firma PSI pentru afacerea ta in 2024

Siguranta la locul de munca reprezinta o conditie esentiala pentru a obtine randament si profitabilitate. Grija pentru angajatii tai se reflecta in nivelul de performanta al acestora, motiv pentru care orice schimbare incepe cu evaluarea si minimizarea riscurilor profesionale aferente. Pentru a putea contura un mediu de lucru cat mai sigur pentru angajatii tai este necesar sa apelezi la ajutor specializat din partea unei firme de Protectia Muncii: https://outstand.ro/servicii-psi-su/!

 

Controlezi eficient orice palier de activitate

PSI SU reprezinta totalitatea regulilor, masurilor si actiunilor implementate pentru a reduce pe cat posibil riscul de declansare a unui incendiu in incinta unei companii. Asta inseamna ca este necesar ca fiecare spatiu si fiecare proces de lucru sa fie evaluat periodic pentru a nu prezenta risc eminent si a pune astfel in pericol intreaga afacere. Colaborarea cu o firma specializata in acest sens te ajuta sa obtii o monitorizare continua a intregii activitati si sa ai parte de solutii adaptate pentru rezolvarea tuturor problemelor identificate inainte ca acestea sa evolueze intr-un pericol real.

Ai garantia faptului ca se respecta legea

Protectia muncii este un domeniu volatil unde apar constant modificari sau completari la articolele de lege curente, ceea ce pentru o persoana fara cunostinte in domeniu poate deveni o problema serioasa. Atunci cand colaborezi cu o firma PSI ai certitudinea faptului ca toate acestea modificari vor fi implementate in cadrul activitatii tale in cel mai scurt timp si astfel, in cazul unui control ITM, esti scutit de orice sanctiune care ar fi putut deriva din neatentie sau din lipsa de cunostinte.

Obtii dotarea conforma a tuturor departamentelor de lucru

Serviciile PSI SU includ si o mare componenta care vizeaza dotarea cu echipamente si mecanisme de protectie a bancurilor de lucru si a angajatilor in asa fel incat riscul de incendiu sa fie redus la minimum. De la alegerea si verificarea stingatoarelor, pana la cel mai mic detaliu din trusa de prim ajutor, toate sunt asigurate de catre echipa Outstand care isi adapteaza serviciile la timpul de activitate prestata de compania client.

Ai parte de sesiuni de instructaj pentru angajati

In pachetul de servicii PSI oferit de Outstand sunt incluse si sesiuni de instruire pentru personal care au ca subiect central pregatirea acestora pentru situatii de urgenta. Acest lucru include fisele de instructaj, pregatirea individuala, plus verificarea cunostintelor asimilate, toate desfasurandu-se exclusiv online, dupa programul si dorinta angajatului.

Scapi complet de grija serviciilor PSI

Siguranta la locul de munca se claseaza printre principalele responsabilitati ale unui angajator care poate deveni foarte coplesitoare in cazul in care nu optezi pentru ajutor de specialitate. De aceea, colaborarea cu o firma PSI cum este Outstand, pe langa siguranta si performanta, te ajuta sa obtii mai mult timp liber pe care sa il dedici dezvoltarii afacerii tale pe alte planuri

Cere acum o oferta personalizata pentru servicii de prevenire si stingere a incendiilor

Pentru a putea beneficia de serviciile PSI oferite de Outstand Safety Solutions tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site unde sa completezi formularul de cerere oferta cu datele personale si despre companie solicitate. In scurt timp de la transmiterea acestuia vei fi contactat de catre unul dintre reprezentantii firmei care iti va prezenta in detaliu planul de implementare al serviciilor PSI in conformitate cu profilul afacerii tale, plus costurile aferente fiecarei modificari aduse, pentru o colaborare cat se poate de transparenta.

Implementeaza servicii PSI adaptate nevoilor companiei tale cu Outstand Safety Solutions!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea