Social

#miami florida # gemeni morti in masina #gemeni de trei ani # sinucidere mama

Tragedie de proportii! Gemeni de 3 ani, morti in masina! Mama a sarit de pe pod in incercarea de a se sinucide

 

Doi frati gemeni, in varsta de 3 ani, au murit dupa ce au fost lasati in masina de catre mama acestora. Femeia a oprit masina pe un pod si s-a aruncat in gol.

Tragedia s-a produs in Miamia, Florida. O persoana care trecea prin zona si a vazut ce se intampla a sunat la serviciul de urgenta. Politia si ambulanta s-au deplasat de urgenta la fata locului, insa, din nefericire, i-a gasit pe cei doi gemeni, fara suflare, conform unui comunicat de presa al Departamentului de Politie din Miami-Dade, citat de People. Copiii au fost gasiti pe bangheta din spate a unei masini SUV si aveau spume la gura.

Acestia au fost perluati imediat de ambulanta si transportati la un spital din apropiere. In ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanta de a-i resuscita, si a celor de la camera de garda, in cele din urma a fost declarat decesul. Medicii legisti urmeaza sa stabileasca cauza decesului, mai ales ca tatal copiilor a declarat ca acestia nu suferau de nicio problema medicala cunoscuta.

„Mi-am iubit foarte mult copiii. Nu stiu ce s-a intamplat astazi, de ce au murit copiii mei”, a declarat tatal micutilor pentru presa din Florida. 

Mama copiilor, Shirlene Napoleon Alcime, in varsta de 42 de ani, a incercat sa se sinucida, sarind de pe pod, de la o inaltime considerabila. Aceasta a fost gasita in stare critica pe sinele de tren si a fost transportata la spital.  

Politia a deschis o ancheta si investigheaza acest caz. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea