Social

#abonament stb gratuit #abonament stb #escrocherie

Atentie! O noua escrocherie pe Facebook! Abonament STB gratuit, pe un an!

Atentie, bucuresteni! O noua escrocherie circula pe Facebook. Printr-o postare pe reteaua de socializare, escrocii promit, in mod fals, ca poti obtine un abonament STB, valabil un an de zile, prin care poti calatori gratuit cu mijloacele de transport in comun.

STB atrage atentia ca postarea este una falsa si ca imaginea STB este utilizata in mod fraudulos. STB atrage atentia ca nu a emis astfel de carduri.

Atentie! Mesaj fals, promovat pe Facebook

Intr-o postare pe o pagina de social media este promovat IN MOD FALS un mesaj cu referire la serviciul de transport public din Bucuresti.

In imaginea care insoteste postarea cu MESAJ FALS sunt utilizate elemente de identitate ale STB SA - respectiv autobuzul, cardul activ. FACEM PRECIZAREA CA ACESTE IMAGINI SUNT UTILIZATE FRAUDULOS, fara acceptul STB SA.

Mesajul promoveaza “un card de calatorii” care poate fi utilizat pentru “calatorii gratuite” cu mijloacele de transport STB.

Societatea de Transport Bucuresti STB SA anunta publicul calator ca NU EXISTA un asemenea “card de calatorii”.

Societatea de Transport STB S.A. a demarat procedura de raportare a acestui mesaj catre Facebook si Politia Romana.

Va adresam rugamintea sa consultati pagina oficiala a STB SA pentru a afla conditiile de calatorie cu mijloacele de transport public.”, este atentionarea transmisa de STB.

Prin urmare, daca vezi urmatorul mesaj, ignora-l! NU da click pe link, deoarece risti ca escrocii sa-ti fure banii din cont sau date personale din calculator ori telefon!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea