Social

#bunica #mercur #otravire familie

Cutremurator! O bunica si-a otravit nepotul, ginerele si fiica cu mercur. I-a amenintat ca nu mai traiesc pana la Craciun

Un caz cutremurator a avut loc la Ciorogarla, in Ilfov. O bunica in varsta de 83 de ani si-a otravit familia cu mercur. Desi cei 4 locuiesc in aceeasi casa, familia a obtinut un ordin provizoriu de restrictie impotriva batranei.

Barbatul, in varste de 48 de ani, sotia acestuie si fiul lor, in varsta de 18 ani, sunt in stare de soc dupa experienta traita. Bartana i-ar fi amenintat ca nu mai prind Craciunul, insa nu se asteptau ca amenintarile sa se transforme in fapte.

De ceva timp insa, cei trei se simteau tot mai rau si au au mers la spital unde au aflat ca sunt intoxicati cu mercur. Si-au dat seama imediat ca batrana este cea care i-a otravit. Mai mult, si cainii familiei au fost otraviti.

Nepotul spune ca are si dovezi. Acesta a surprins, cu ajutorul unor camere de supraveghere, momentul in care bunica le-a pus mercurs in tocanita de cartofi, mancare care a fost servita de toata familia, mai putin de batrana.

Potrivit medicilor, tatal, in varsta de 48 de ani, ar fi fist intoxicat cu mercur de o luna de zile, in timp ce fiul acestuia de o saptamana.

Potrivit declaratiilor facute de membrii familiei, se pare ca bunica obisnuia sa-I ameninte cu moartea. Mai mult, in camera acesteia s-au gasit poze ccu familia, lumanari, sticluta cu mercur si alte obiecte folosite pentru situaluri satanice.

Batrana se afla acum internata la spitalul de Psihiatrie Balaceanca, unde este evaluata de medici. Daca se dovedeste ca are discernamant aceasta ar putea fi judecata pentru tentatia de omor si detinere de substante toxice.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea