Social

#tinute sarbatori #sarbatori #revelion #craciun

Cum te imbraci de Sarbatori?

Perioada sarbatorilor este plina de bucurie. De la 24 decembrie pana la 1 ianuarie, exista un vartej de evenimente distractive, intalniri de familie si petreceri pline de farmec la care trebuie sa participi. In tot acest haos entuziast, doua evenimente cheie se evidentiaza ca fiind cele mai proeminente: Craciunul si Revelionul. Aceste doua ocazii, desi difera ca natura, ambele necesita cel mai bun stil al tau sub forma unei tinute sic de purtat.

 

Iarna este cea mai minunata perioada a anului! Craciunul este aproape din nou aici si odata cu el vine magia, bucuria, fericirea si intrebarea inevitabila: “Cu ce ma imbrac?”.

Tinute de Craciun

Cand vine vorba de a alege exact ce sa porti de Craciun, nu uita ca echilibrul este cheia unui look grozav. Scopul tau ar trebui sa fie sa gasesti un mijloc fericit intre festiv si elegant, modern si confortabil, in tendinte si clasic. Una dintre cele mai simple modalitati de a face acest lucru este sa portii rochii elegante cu accente festive. Pur si simplu alege o rochie cu un stil clasic si adauga detaliile festive preferate, cum ar fi bijuteriile stralucitoare, geanta pop, detaliile metalice aurii sau argintii.

Sfaturi de top pentru vestimentatia de Craciun

  1. O rochie este o alegere excelenta si faciliteaza coordonarea tinutei. Daca nu ai nicio idee vezi site-ul de rochii Zonia;
  2. Tinteste spre clasic, cu un indiciu catre tendintele actuale;
  3. Pastreaza tocurile inalte pentru Anul Nou si alege in schimb tocuri mici si confortabile;
  4. Finalizeaza tinuta cu accesorii si bijuterii elegante.

Pentru majoritatea, noaptea de Anul Nou este cea mai importanta noapte din an. Acum este momentul sa arati cel mai bine!

Tinute de Anul Nou

Tesaturi tactile, cum ar fi dantela si matasea, sunt toate alternative perfecte pentru a atrage atentia. Nu uita, vrei sa arati sic si putin sexy, asa ca pastreaza-ti un look elegant, cu varietate in detalii. Imbratiseaza tendintele actuale care se invart continuu in jurul ciclului modei, cum ar fi dantela feminina si look-urile androgine.

Sfaturi de top pentru imbracamintea de Revelion

  1. Distreaza-te cu texturi si tesaturi;
  2. Lasa detaliile sa devina punctul central;
  3. Asigura-te ca te simti confortabil si increzatoare in ceea ce porti;
  4. Nu uita sa pastrezi aspectul elegant; tocurile inalte te vor ajuta in acest sens.

Astfel, chiar si un mic detaliu in look, fie ca este vorba de papuci, sosete sau o palarie rosie cu reni te va inveseli pe tine si pe invitatii tai si va crea o atmosfera festiva.

Si, cel mai important, nu uita, este o sarbatoare, unde buna dispozitie troneaza. Portocalele si puiul la cuptor vor disparea rapid, dar relatia va ramane. Asa ca apreciaza-te pe tine si pe cei din jurul tau si petreceti impreuna clipe de neuitat.

FOTO: zonia.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea