Social

#ifin # xcredit #ocean credit #dobanda

Ocean Credit este catalogat de XCredit drept IFN-ul cu cea mai mica dobanda de pe piata

Oferta de credite online XCredit include in Top 10 si Ocean Credit IFN - unul dintre cele mai populare IFN-uri din Romania, cu o baza impresionanta de clienti si o multitudine de produse de creditare cu dobanzi extrem de avantajoase.

 

Dincolo de faptul ca iti ofera posibilitati multiple de a imprumuta diferite sume de bani, Ocean Credit este o institutie financiara nebancara care a implementat sistemul de acordare a creditelor 100% online, fara nicio interventie din partea unui operator.

Datorita acestei facilitati, la Ocean Credit poti imprumuta instant sume de pana la 9.000 lei in orice zi a saptamanii si la orice ora. Ocean Credit iti pune la dispozitie creditele de nevoi personale Delfin, Pinguin si Crab, fiecare cu aprobare instant (detalii mai jos).

De ce sa optezi pentru un credit online de la Ocean Credit?

Ocean Credit se poate mandri cu faptul ca este una dintre putinele institutii financiare nebancare ce acorda credite online doar cu buletinul. Desi multe IFN-uri includ in campaniile lor de marketing sintagma ”credite doar cu buletinul”, adevarul este ca in majoritatea covarsitoare a cazurilor acest mod de promovare este incorect.

La data publicarii acestui articol, XCredit a identificat doar doua IFN-uri ce ofera credite rapide fara a solicita alte documente, credite exclusiv cu buletinul: Ocean Credit si iCredit.

 Avantajele de care vei beneficia la Ocean Credit:

  • Cea mai mica dobanda de pe piata!
  • Credite instant, cu aprobare pe loc.
  • Poti aplica 100% online si nu ai nevoie de giranti sau de garantii.
  • Nu exista costuri ascunse, nici macar comision de analiza dosar.
  • Obtii banii direct pe card si ii poti retrage imediat.

 Dezavantajele aplicarii la Ocean Credit sunt putine:

  • Nu se accepta clienti cu istoric negativ la Biroul de Credit.
  • Nu beneficiezi de suport tehnic seara si in weekend.

Care sunt conditiile pentru a aplica la Ocean Credit?

Desi este una dintre putinele IFN-uri ce acorda o importanta mai mare istoricului de creditare, Ocean Credit nu este deloc o institutie care limiteaza accesul la produsele sale de finantare. 

Criteriile de eligibilitate Ocean Credit:

·        Varsta cuprinsa intre 18 si 60 ani (la data achitarii ultimei rate).

·        Cetatean roman cu o carte de identitate personala valabila.

·        Venit lunar stabil din salariu. Se accepta si alte venituri (pensie, PFA etc.).

·        Cont bancar personal cu card atasat pe care sa incasezi salariul si unde sa iti fie virati banii imprumutati.

·        Numar de telefon mobil si o adresa de e-mail valida, pe care sa poti fi contactat.

·        O situatie buna la verificarea in Biroul de Credit.

Cat dureaza aprobarea imprumutului Ocean Credit?

La Ocean Credit absolut toate creditele se aproba instant. De indata ce ai completat cererea de imprumut si indeplinesti criteriile de eligibilitate, Ocean Credit iti va disbursa suma solicitata direct pe card, cu timp de asteptare ZERO.

Ce suma poti imprumuta la Ocean Credit si pe ce perioada?

Exista trei oferte de credit:

DELFIN: linie de credit in valoare de max. 9.000 lei, pe o perioada de cel mult 12 luni.

PINGUIN: credit in rate in valoare de max. 4.500 lei, pe o perioada de cel mult 3 luni.

CRAB: credit pana la salariu, in valoare de max. 1.500 lei, pe o perioada de 30 zile.

Care este dobanda Ocean Credit?

Ocean Credit are in prezent cea mai mica dobanda in comparatie cu celelalte IFN-uri din Romania. Iata care sunt dobanzile practicate in functie de produsele oferite:

DELFIN: la o linie de credit in valoare de 9.000 lei,  pe o perioada de 12 luni, beneficiezi de o dobanda de 5 lei pe zi (DAE minim 38%).

PINGUIN: la un credit in rate in valoare de 1.000 lei, pe o perioada de 90 zile, rata lunara este de 416, 3 lei, dobanda totala 248,9 lei iar suma totala de plata 1.248,9 lei. (DAE 288,35%) 

CRAB: la un credit pana la salariu in valoare de 1.000 lei, pe o perioada de 15 zile, dobanda totala este 150 lei iar suma totala de rambursat 1.150 lei. (DAE 447,63%)

Cum rambursezi imprumutul Ocean Credit?

Rambursarea oricarui imprumut Ocean Credit se face automat prin debitarea cardului. Pentru a nu inregistra intarzieri la plata ratelor, asigura-te ca ai fonduri suficiente in cont la data scadenta.

Ocean Credit ofera si posibilitatea de a achita ratele in numerar, la ghiseul oricarei sucursale CEC Bank.

Poti rambursa anticipat imprumutul Ocean Credit?

Da. Ocean Credit iti ofera posibilitatea de a rambursa anticipat creditul prin cresterea cuantumului platilor lunare sau prin achitarea integrala a imprumutului, intr-o singura transa. Compania nu percepe comisioane sau taxe suplimentare pentru achitarea anticipata a creditelor.

Nota: informatiile publicate aici pot fi neactualizate la data cand le citesti. Te rugam sa accesezi site-ul oficial Ocean Credit sau portalul XCredit pentru a afla suma exacta pe care o poti imprumuta si rata actuala a dobanzii.

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea