Social

#mircea geoana #sotie

Cum si-a cunoscut Mircea Geoana sotia: “Eram si ciudat, adunat de pe drumuri, ea era eleganta”

 

Secretarul adjunct NATO si sotia lui, Mihaela, au impreuna doi copii, bucurandu-se de o familie frumoasa si formand un cuplu extrem de elegant. Totusi, se pare ca Mircea Geoana si-a cunoscut aleasa la Predeal. Pe atunci, acesta era timid, insa nu a putut sa nu o observe pe cea care i-a devenit partenera de viata, ulterior.

„Am cunoscut-o la coada, la Predeal. Eu invatam sa schiez. Luasem imprumut de la prieteni un hanorac verde, cu trei numere mai mari, cu fes portocaliu, cumplit. Pantaloni rosii, nenorocire. Ea era studenta la Arhitectura, eleganta, frumusica, tinerica. Ne-am nimerit efectiv la coada, la Postavaru, la Predeal. Eu nu stiam cu schiurile, ea schia frumos. Am fost in acelasi telescaun. Si s-a mai intrerupt si curentul. Eram si timid pe vremea aia, acum mi-a trecut. Eram si ciudat, adunat de pe drumuri, ea era eleganta. Ce am facut, ce nu am facut… nu spun cati ani de casatorire avem. Cum se intampla in viata. Am iesit seara la discoteca, ca aveam niste prieteni comuni. Acum dansez mai bine, atunci dansam vai de mine. Cred ca i-a placut de mine, mie mi-a placut de ea”, marturiseste Mircea Geoana in podcast-ul “Acasa la Maruta”, potrivit Click.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea