Social

#indoctrinare #descoperiri socante #gregorian bivolaru #trafic de persoane #rapiri #acuzatii

Descoperiri socante in casa lui Gregorian Bivolaru, dupa ce a fost arestat de polististii francezi. Barbatul e acuzat de trafic de persoane, rapire si indoctrinare

In urma recentei arestari a lui Gregorian Bivolaru, fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), politistii francezi au efectuat perchezitii in locuinta sa, descoperind 26 de femei care, potrivit autoritatilor, ar fi fost sechestrate de acesta. Arestarea lui Bivolaru vine in contextul acuzatiilor grave de trafic de persoane. Imaginile de la momentul arestarii au starnit soc si dezbatere in spatiul public.

 

Gregorian Bivolaru este acuzat de implicare in infractiuni deosebit de grave si risca sa petreaca foarte multi ani in inchisoare. Detalii controversate au iesit la iveala, sugerand ca acesta ar fi utilizat reteaua de yoga pentru a racola fete. Sub numele de Guru Bivolaru, el ar fi practicat tehnici de manipulare pentru a le convinge sa intretina relatii sexuale, iar locuinta sa ar fi fost folosita pentru sechestrarea acestora in conditii de viata dificile si igienice precare.

In cadrul anchetei, alte 41 de persoane asociate cu reteaua Atman au fost arestate. Acest caz aduce in prim-plan aspecte grave ale activitatilor lui Bivolaru si ale retelei sale, aducand la lumina o posibila latura intunecata si abuziva a practicilor sale spirituale.

”In timpul acestui curs, ea ar fi fost reperata si incurajata sa se angajeze in practici sexuale, chiar orgii. Le spunea ca initierea sexuala cu Gregorian Bivolaru era punctul culminant al uceniciei lor spirituale. Asa ca au fost duse legate la ochi in mai multe case din Paris, unde au fost inchise timp de saptamani intregi si fortate sa faca sex cu Gregorian Bivolaru, presupusul Guru in varsta de 71 de ani”, a declarat un jurnalist francez, potrivit spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea