Social

#jocuri cazino #cazino

Cum setezi limitele atunci cand pariezi la cazinoul online

Jocurile de noroc pot avea efecte negative grave asupra vietii tale. Din acest punct de vedere, este important sa stabilesti limite de timp si de bani de fiecare data cand accesezi un cazino online. Stim, nu este intotdeauna usor sa afli cum si unde ar trebui stabilite aceste limite.

Vom vorbi despre aceste aspecte in continuare. La urmatoarea ta repriza de joc, nu rata bonusul de 125 rotiri gratuite Gets Bet.

Stabilirea unei limite de depunere

Stabilirea unei limite de depunere este primul pas pentru spre a limita cantitatea de bani pe care o dedici jocurilor de noroc. Acest lucru inseamna stabilirea unei limite privind suma pe care esti dispus sa o cheltuiesti pentru jocuri de noroc in fiecare zi, saptamana sau luna. Iti poti seta limita accesand contul tau de utilizator si accesand pagina de setari. De acolo, vei putea seta o limita de depunere zilnica, saptamanala sau lunara.

Odata ce ai stabilit o limita de depunere, este esential sa o si respecti. Nu incerca sa maresti limita sau sa pariezi mai mult decat iti poti permite. Daca observi ca ai dificultati in a respecta o limita, acesta ar putea fi un semn ca este timpul sa iei o pauza de la jocurile de noroc. Toate cazinourile de incredere iti vor permite sa iei aceste decizii fara a aplica o penalizare.

O limita de miza este o piedica pentru jocurile de noroc in exces

1. O limita de pariere este o suma de bani prestabilita pe care o persoana este dispusa sa o cheltuiasca in timpul jocurilor de noroc.

2. Este important sa setezi o limita de pariere inainte de a juca, deoarece aceasta poate ajuta la oprirea jocurilor de noroc excesive.

3. Exista cateva moduri diferite de a stabili o limita de pariere. Un mod este de a stabili o limita pentru fiecare sesiune individuala de jocuri de noroc. Un alt mod este de a stabili o limita totala pentru toate activitatile de jocuri de noroc pe o anumita perioada de timp, cum ar fi o saptamana sau o luna.

4. Odata ce a fost stabilita o limita de pariere, este important sa o respecti. Poate fi tentant sa pariezi mai mult decat limita stabilita, dar acest lucru poate duce la probleme.

5. In cazul in care o persoana constata ca isi depaseste in mod repetat limita de pariere, poate fi momentul sa caute ajutor de la un specialist pentru dependenta de jocuri de noroc.

Limitarea timpul de joc 

Una dintre cele mai bune modalitati de a limita pierderile la jocurile de noroc este sa limitezi timpul pe care il petreci in compania jocurilor de noroc in fiecare zi. Daca ai doar cateva ore la dispozitie pentru a juca, vei fi mai putin predispus sa iei decizii impulsive si vei fi mai predispus sa respecti bugetul.

Poate fi util sa setezi un cronometru atunci cand incepi sa joci, astfel incat sa stii cand sa te opresti. De asemenea, poti stabili o limita a sumei de bani pe care esti dispus sa o pierzi intr-o zi. Odata ce ai atins acea limita, opreste-te din a paria.

Stabileste o limita de pierdere zilnica sau lunara

Daca vrei sa stabilesti limite atunci cand pariezi la jocuri de noroc, primul pas este sa definesti o limita de pierdere zilnica sau lunara. Acest lucru te va ajuta sa te incadrezi in buget si sa eviti sa cheltuiesti mai mult decat iti poti permite sa pierzi.

Odata ce ai stabilit o limita de pierdere, in mod evident, trebuie sa o respecti. Daca iti dai seama ca te apropii de limita, spune stop pariurilor in ziua sau luna respectiva. Acest lucru te va ajuta sa eviti sa depasesti limita si sa pierzi mai multi bani decat iti poti permite.

Ce trebuie sa faci atunci cand apar semne de dependenta?

Daca observi semne de dependenta de jocurile de noroc, la tine sau la altcineva, este important sa iei masuri. Dependenta de jocuri de noroc poate duce la probleme grave de ordin financiar, la pierderea locului de munca si probleme in familie. Este important sa ceri ajutor cat mai curand posibil.

Exista cateva lucruri pe care le poti face daca observi ca cineva este dependent de jocurile de noroc. In primul rand, incearca sa vorbesti cu persoana respectiva despre obiceiurile sale de joc. Daca nu este dispus sa vorbeasca despre asta, este posibil sa ai nevoie de ajutor din partea unui profesionist. In al doilea rand, incearca sa stabilesti limite cu privire la cati bani poate juca persoana respectiva. De exemplu, ai putea stabili o limita de 100 de Ron pe saptamana. In cele din urma, incearca sa implici persoana respectiva in alte activitati care ii plac. Acest lucru ar putea ajuta la distragerea atentiei de la jocurile de noroc.

Concluzie

Aplica toate sfaturile de mai sus la viitoarea ta vizita la cazinoul online. Jocurile de noroc sunt modalitati de petrecere a timpului liber, asadar, nu ar trebui sa se ajunga la punctul in care acestea sa fie distructive. Alege sa pariezi doar la cazinouri licentiate si verifica recenziile celorlalti jucatori inainte de a face prima depunere.

FOTO: jocuricazinouri.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea