Social

# picnic reusit # organizare picnic #picnic

Cum sa organizezi un picnic reusit

Ti-ai propus sa iesi din cotidian si sa te bucuri de liniste si relaxare, atunci organizeaza o iesire in natura, alaturi de prieteni sau impreuna cu cei mici. Alege o destinatie apropiata si cauta un loc luminos si curat, ofertant din punct de vedere al activitatilor pe care le puteti intreprinde, eventual, special destinat organizarii de mese in natura.

 

Ocazii pentru un picnic

Te poti hotari sa organizezi un picnic, impletind o ocazie speciala din viata ta, cu frumusetea si maretia pe care le ofera natura. Astfel, fie ca este ziua ta de nastere sau a unuia dintre membrii familiei, fie ca vrei sa marchezi inceputul sau finalul unei etape din viata ta, a alege sa organizezi un picnic in aer liber se va dovedi cea mai relaxanta si practica varianta. Insa, pe langa alegerea locului potrivit, incearca sa fii si foarte practic. Vezi aici toate accesoriile pe care le poti procura pentru a organiza rapid si foarte practic o masa in aer liber. Pentru a-ti usura bagajul, dar si munca, vei avea nevoie de fete de masa, pahare, farfurii si tacamuri de unica folosinta, paie, servetele si decoruri pentru preparate. Alegand din multitudinea de variante, vei conferi mesei servite in natura, multa veselie si personalitate, mult stil si originalitate. Pe langa faptul ca aceste accesorii sunt extrem de practice si usoare, folositoare, frumoase si originale, iti va fi usor sa debarasezi amplasamentul picnicului, depozitand totul in saci menajeri pe care ii vei depune la punctele de colectare de deseuri.

Picnicul, o ocazie pentru joaca si distractie

Daca la picnic participa si copii, atunci trebuie sa te asiguri ca vii in intampinarea lor cu activitati interesante si atractive. Pregateste-te cu mingi, palete de tenis, avioane cu telecomanda, zmee, coarda de sarit, si incearca sa fii cat mai creativ, propunandu-le mici drumetii, cules de flori si plante medicinale, explorari si descoperiri de pietre rare in albia raului din apropiere. Nu uita ca aerul curat si activitatea sustinuta consuma energia tuturor, astfel ca te vei pregati cu meniurile potrivite.

Meniuri pentru picnic

Picnicul nu este un cadru sofisticat, astfel ca meniul propus poate fi foarte relaxat si simplu, preparand mici tartine cu diferite tipuri de creme de branza, mezeluri si legume, si optand sa prepari o salata de fructe pentru desert. De asemenea, picnicul poate reprezenta o ocazie placuta in care sa iti demonstrezi maiestria in arta culinara. Poti alege sa creezi un meniu bazat pe multe legume si branzeturi, poti prepara placintele dulci si sarate, poti jongla cu deserturi in foi, garnisite bine cu crema sau poti opta pentru tarte cu fructe. Pentru a-ti fi si mai usor, te poti rezuma la a comanda din timp la restaurantul preferat, meniuri bogate in gustari si preparate simple, ridicand mancarea chiar atunci pleci la drum. Picnicul se organizeaza preponderent vara, deci nu uita de bauturile racoritoare, apa si geanta frigorifica. Astfel, pregatit cu meniuri variate, accesorii si farfurioare practice, pahare, servetele si tacamuri, picnicul va deveni o experienta foarte placuta in mijlocul naturii, alaturi de cei dragi.

FOTO: unsplsah.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea