Social

#soturi #program #litoralul pentru toti #sejur

Incepe programul "Litoralul pentru toti". Care sunt costurile pentru un sejur la mare

Programul “Litoralul pentru toti” a ajuns la cea de-a 40-a editie. Anul acesta programul va incepe duminica, 22 mai, data la care turistii se pot caza in hotelurile din statiunile de la Marea Neagra la tarife foarte mici.

 

Preturile pentru o noapte de cazare sunt cu pana la 70% mai mici decat in plin sezon si pornesc de la 34 de lei, fara mic dejun, pentru o noapte de cazare, de persoana. Pentru cei care doresc servicii all-inclusive, tarifele pornesc de la 160 de lei pe zi, de persoana. Tarifele minime sunt pentru hotelurile de 3 stele.

Programele turistice pot fi achitate si cu vouchere de vacanta.

Programul “Litoralul pentru toti” se desfasoara pana pe 19 iunie, timp in care persoanele cu un buget mic se pot bucura de o vacanta la mare.

Pentru editia din acest an si-au anuntat participarea zeci de hoteluri din toate statiunile de pe litoralul romanesc, care pun la dispozitia turistilor, cumulat, un numar de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

 “Recomandam turistilor sa-si faca vacantele pe litoralul nostru si in extrasezon. Au toate motivele: plajele si statiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasa si, poate cel mai important argument, preturile sunt mult mai mici decat in lunile iulie si august. Ma bucur ca, in ciuda vremurilor dificile pe care le traversam, putem sa ducem mai departe acest program care a devenit o traditie si sa le oferim tuturor romanilor posibilitatea de a petrece cateva zile la plaja la tarife mai mult decat accesibile”, afirma Dragos Raducan, presedintele FPTR, potrivit ziare.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea