Social

#ancheta in desfasurare #mama fetitei retinuta in spania #fetita 12 ani moarta #crima Bucuresti

Cum a reactionat mama fetitei de 12 ani cand colegii au anuntat-o ca a fost gasita moarta si ce le-a declarat anchetatorilor

Mama fetitei al carei cadavru a fost gasit ascuns in lada unei canapele dintr-un apartament din cartierul Berceni, Bucuresti, a fost gasita de oamenii legii. Aceasta se afla in Spania, colegii femeii fiind cei care au alertat politia dupa ce au vazut stirea la televizor.

Aceasta se afla la o ferma din Spania, in momentul in care colegii acesteia au anuntat-o ca fetita ei a fost gasita moarta, unul dintre ei filmand momentul.  

Colegii au anuntat-o pe mama de moarte fetitei si au filmat totul

Colegii femeii au vazut stirile la televizor, unde era facut cunoscut cazul fetitei din Romania si au vazut poza mamei. Acestia i-au spus femeii tot si au alertat autoritatile.

”Ce zice aici... fii-ta, s-au facut analizele ADN si este o copila de 12 ani, gasita legata intr-un sac. Crezi ca mint?”, se aude vorbind barbatul care filmeaza. 

Initial femeia nu are nicio reactie, apoi pare iritata de faptul ca barbatul o filmeaza, insa nu da niciun fel de explicatii. 

Femeia a fost retinuta pentru audieri, insa concubinul acesteia este de negasit, desi surse din acncheta sustin ca si acesta ar fi fost localizat in Spania.

Femeia ar fi declat in timpul audierilor ca nu si-a ucis fiica.

Tatal micutei, cel care avea custodia acesteia, este in stare de soc. Din aprilie, acesta nu mai stia nimic de Ana Maria, bunica fiind cea care a vorbit ultima oara cu micuta, pe 17 aprilie. Rudele acesteia resping ideea ca mama fetiti ar fi folst implicata in crima macabra.

Ce le-a declarat mama fetitei, anchetatorilor

Femeia a fost prinsa de politie la locul de munca si a fost arestata pe loc. Aceasta a fost dusa la audieri, care au avut loc sb format video, audierile fiind facute de politia romana.

Potrivit unor surse din ancheta, mama fetitei a declarat ca nu ea si-a omorat fiica.

Concubinul acesteia, care este principalul suspect, este cautat in toata Europa, dar se pare ca si acesta ar fi fost localizat in Spania.

Micuta a avut parte de o moarte violenta

Medicii legisti au stabilit in urma autopsiei ca minora ar fi avut parte de o moarte violenta.  Din cauza gradului mare de descompunere, au fost necesare teste ADN pentru a putea identifica cadavrul.

“La data de 6.06 2023, in baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul National de Criminalistica, s-a stabilit ca persoana decedata, gasita intr-un sac de plastic in lada canapelei unei locuinte din municipiul Bucuresti, sectorul 4, este o minora in varsta de 12 ani, identificarea avand loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatalui minorei”, se arata in comunicatul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Dupa ce au fost la INML, tatal fetitei, unchiul si bunica, au dat declaratii la politie. Aici au aflat ca Anamaria a murit in chinuri groaznice.

Bunica a fost cea care a vorbit ultima oara cu minora, pe 17 aprilie. Apoi, mama minorei i-a trimis acesteia un mesaj prin care ii spunea ca vor merge cu totii acasa pe 21 aprilie.

“Venim vineri acasa toti. Ana are telefonul stricat. Venim vineri pe la voi. E cu noi, nu vrea sa mai mearga acasa. Venim vineri”, a fost mesajul primit de bunica. Insa, pe 21 aprilie, cei trei nu au ajuns la locul de intalnire si nici nu au mai raspuns la telefon. Pe 5 mai, tatal fetei a dat-o disparuta la politie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea