Social

#imagini internet #filmare #jurnalist #internet #accident

Cum a fost filmat redactorul-sef adjunct de la Gazeta Sporturilor inainte sa faca accident! Imaginile au ajuns pe internet

O intamplare de-a dreptul socanta s-a petrecut zilele trecute, in apropiere de Bucuresti, imediat dupa ce Bogdan Stamatoiu, redactor-sef adjunct la Gazeta Sporturilor, a suferit un accident rutier.

Din cate se pare, jurnalistul ar fi incercat sa se sinucida, ipoteza luata in calcul de politisti deoarece la fata locului nu au fost gasite urme de franare, iar masina condusa de Bogdan Stamatoiu a intrat cu viteza intr-un stalp. O alta varianta ar fi ca redactorului-sef adjunct de la Gazeta Sporturilor i s-ar fi facut rau la volan si a pierdut controlul autovehiculului. Din pacate, impactul a fost unul destul de puternic, iar in aceste momente jurnalistul se afla internat in stare grava in spital.

Potrivit celor de la Antena 3, Bogdan Stamatoiu s-a deplasat initial dintre Bucuresti spre Calarasi, insa dupa ce a facut o oprire intr-un sat, el s-a intors spre Capitala si astfel a avut loc accidentul. Mai mult decat atat, sursa citata a obtinut si ultimele imagini cu masina condusa de redactorul-sef adjunct de la Gazeta Sporturilor inainte de impact.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea