Social

#hotel gica hagi # cat costa #revelion

Vrei sa faci Revelionul la Mamaia, in hotelul lui Gica Hagi? Cati bani trebuie sa scoti din buzunar

Luna cadourilor a sosit, 1 decembrie (Ziua Nationala a Romaniei) si 6 decembrie (Sfantul Nicolae) deja au trecut, iar lumea se gandeste tot mai mult la Craciun si la Revelion.

Asa cum era de asteptat, romanii isi fac deja planuri unde sa se distreze de sarbatori, iar una dintre locatiile care este tot mai discutata in ultima perioada este hotelul din Mamaia pe care il detine Gica Hagi.

Situat chiar pe faleza, hotelul lui Gica Hagi are peste 100 de camere si este considerat de multi o locatie de lux, deoarece are inclusiv piscina interioara, sauna, sala de fitness si sala de conferinte.

Potrivit tabloidelor, cei care doresc sa isi petreaca Revelionul la hotelul detinut de Gica Hagi pot opta pentru oferta cu doua nopti de cazare, in perioada 30 decembrie - 01 ianuarie, iar pretul este de 1.520 de lei. Adica 760 de lei pe noapte.

Chiar daca pentru multi pretul ar putea sa para unul destul de mare, se pare ca in anii trecuti Gica Hagi nu a dus lipsa de clienti. Fie ca vorbim despre perioada sarbatorilor de iarna sau de sezonul de vara, antrenorul are mereu locatia plina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea