Social

#persoane periculoase # persoane care se drogheaza #droguri

Creste numarul persoanelor care se drogheaza si devin periculoase. Cazuri socante

Numarul drogatilor agresivi si periculosi din Romania este in crestere. Tot mai multe persoane au acces la consumul de droguri, iar acest lucru le pune viata in pericol si ii transforma pe cei din jurul lor, in victime.

Un tanar de 19 ani, din Focsani, dependent de droguri, si-a batut mama dupa ce acceasta nu i-a mai dat bani pentru a-si procura droguri. Mai mult, acesta a amenintat-o cu un briceag. Acesta este acum internat la psihiatrie si s-a ales cu ordin de protectie. Tanarul are antecendente penale si o codamnare pentru talharie in 2022.

Mai mult, in Buzau, un barbat de 30 de ani, care si-a agresat sotia in octombrie, este cercetat de politie pentru trafic de droguri. Instanta a emis un ordin de protectie pentru 12 luni, iar barbatului i-a fost ontatun dispozitiv electronic.

Ulterior, barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de folosirea substantelor psihoactive. In urma deciziei instantie, barbatul si-a distrus bratara electronica, iar fortele de ordine au descins in imobilul acestuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea